News Flash:

Cum va fi VREMEA in weekend

27 Iunie 2014
770 Vizualizari | 0 Comentarii
Sambata, vremea va fi in general frumoasa si se va incalzi usor. Cerul va fi variabil, cu unele innorari indeosebi dupa-amiaza si seara in Carpatii Meridionali si Orientali, precum si in Subcarpatii Getici, unde pe arii restranse vor fi averse si descarcari electrice. In restul teritoriului astfel de fenomene vor fi posibile cu totul izolat.
Vantul va sufla slab pana la moderat, cu usoare intensificari in timpul ploilor, iar spre sfarsitul intervalului in sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 si 29 de grade, cu cele mai ridicate valori in vestul tarii, iar cele minime se vor incadra intre 7 si 18 grade. Noaptea, izolat se va semnala ceata.
BUCURESTI
Vremea va fi in general frumoasa si se va incalzi. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 26 de grade, iar cea minima va fi de 13...15 grade.
MUNTE
Vremea va deveni in general frumoasa si se va incalzi usor. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in Carpatii Orientali si Meridionali, unde pe arii restranse dupa-amiaza si seara vor fi ploi de scurta durata, posibil insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari pe creste.
MARE
Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 si 25 de grade, iar cele minime intre 16 si 19 grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 20 si 22 de grade.
DUMINICA
Vremea va fi predominant frumoasa si va continua sa se incalzeasca. Cerul va fi variabil la senin, cu innorari temporare dupa-amiaza la munte, iar spre sfarsitul intervalului in vestul tarii, unde izolat se vor semnala averse si descarcari electrice. Vantul va sufla moderat, cu unele intensificari in Banat, Crisana, Moldova si in zona montana inalta. Dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata in centru si sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22...24 grade pe litoral si 32 de grade in Campia de Vest, iar cele minime se vor incadra, in general, intre 10 si 18 grade.
MUNTE
Vremea se va mentine in general frumoasa si va continua sa se incalzeasca usor. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza si noaptea cand izolat se vor semnala averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe creste.
MARE
Vremea va fi frumoasa si se va mai incalzi. Cerul va fi mai mult senin. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 si 25 de grade, iar cele minime intre 15 si 18 grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 20 si 22 de grade. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1029 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017347 (s)