News Flash:

Cum va fi vremea in weekend (17-18 februarie 2018). Anunt de la meteorologi

16 Februarie 2018
964 Vizualizari | 0 Comentarii
ninge 1

Romania a fost lovita saptamana aceasta de un ciclon puternic, care a cauzat fenomene precum ninsori viscolite si ploi abundente.

Weekendul acesta vremea se mai domoleste. Iata care sunt estimarile pentru regiunile istorice ale tarii!

Cum va fi vremea in weekend

MOLDOVA
Temperaturile vor cobori pana la -6 grade pana duminica, iar maximele care se vor inregistra nu vor depasi 2 grade in timpul zilei. Sunt asteptate precipitatii mixte, iar vantul va sufla slab pana la moderat.

MUNTENIA
Duminica sunt asteptate precipitatii mixte in Muntenia, iar in Bucuresti exista sanse de mici fulguieli in timpul zilei. Vremea in sudul tarii va fi ceva mai blanda, cu maxime in timpul zilei de pana la 8 grade Celsius.

OLTENIA
Vreme senina la Craiova sambata, 17 februarie. Soarele ii va mangaia pe olteni pe parcursul intregii zile. Temperatura maxima in acest weekend va fi de 9 grade Celsius, deci o vreme de primavara. Sunt asteptate ploi insemnate duminica.

DOBROGEA
Si la mare ploua in acest sfarsit de saptamana, mai exact duminica. Temperaturile vor fi cuprinse in urmatoarele trei zile intre 0 si 7 grade Celsius.

BANAT
Si la Timisoara ploua, tot duminica. Temperaturile vor fi cuprinse intre -3 si 6 grade Celsius. Va iesti soarele sambata, insa va fi acoperit in cea mai mare parte a zilei de norisorii gri.

MARAMURES SI SATMAR
In zona Maramuresului si Satmarului nu se asteapta precipitatii, insa vantul va bate suficient de tare incat satmarenii sa se imbrace gros. Temperatura maxima din acest weekend va fi de 7 grade.

TRANSILVANIA
La Cluj ninge ca in povesti duminica, mai ales in zonele cu altitudini inalte. Maxima acestui sfarsit de saptamana este de 5 grade Celsius. Noaptea va exista fenomenul de inghet.


moldova muntenia oltenia dobrogea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1193 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006415 (s)