News Flash:

Cum va fi vremea in week-end

25 Noiembrie 2016
1104 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme frumoasa
In interiorul arcului carpatic vremea se va mentine calda pentru aceasta data, cerul va fi temporar noros si pe arii restranse, mai ales dimineata, se va semnala ceata, informeaza ANM.
Sambata
IN TARA
In restul teritoriului valorile termice vor fi apropiate de cele specifice perioadei si cu precadere in zonele joase de relief, vremea va fi predominant inchisa, cu ceata si trecator burnita. In cursul noptii va ploua slab, local in Banat si Oltenia si cu totul izolat in Crisana si Muntenia. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari pe crestele montane si in sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 4 si 14 grade, iar cele minime se vor incadra intre -1 si 7 grade, mai scazute in depresiunile Carpatilor Orientali, spre -6 grade.
BUCURESTI
Vremea va fi predominant inchisa, iar dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata si burnita. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi in jurul a 7 grade, iar cea minima de 2...3 grade.
Duminica

IN TARA
Vremea va fi in general inchisa.  In prima parte a zilei, local va ploua in vest si in sud-vest, iar incepand de dupa-amiaza, dar mai ales in timpul noptii se vor semnala precipitatii sub forma de ploaie, lapovita si ninsoare in nordul si centrul tarii. Treptat vor predomina ninsorile in zona montana, cu precadere in cea a Carpatilor Orientali si Meridionali. Vantul va sufla in general moderat, cu intensificari temporare in special in regiunile nordice si centrale, iar la munte va deveni tare, viscolind ninsoarea. Indeosebi dimineata va mai fi ceata pe spatii mici in estul, centrul si in sudul teritoriului. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 6 si 10 grade, iar cele minime se vor situa intre 0 si 7 grade, usor mai scazute in depresiuni.

sambata duminica in tara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1182 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006765 (s)