News Flash:

Cum va fi vremea in urmatoarele zile

9 Iulie 2017
1009 Vizualizari | 0 Comentarii
vremea la brasov by larisa 24 0
Prognoza meteo. Vremea se va mentine calduroasa, iar in unele zone se va instala canicula, indicele temperatura umezeala (ITU) urmand sa atinga si sa depaseasca usor pragul critic de 80 de unitati.

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in regiunile nord-vestice, nordice, centrale, estice si la munte, unde pe arii restranse vor mai fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 12 grade in estul Transilvaniei si 21 de grade in Dealurile de Vest. Spre dimineata, in Transilvania, vor fi conditii de ceata.

VREMEA IN BUCURESTI. Cerul va fi variabil, cu unele innorari la inceputul noptii, dar conditiile de ploaie vor fi reduse. Vantul va sufla in general slab. Temperatura minima va fi de 17...19 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICA.Vremea va fi calduroasa in regiunile vestice si sudice, local caniculara dupa-amiaza in Banat si in Oltenia, unde si indicele de confort termic, temperatura-umezeala (ITU), se va situa in jurul pragului critic de 80 de unitati. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26 de grade, pe arii restranse in estul Maramuresului, al Transilvaniei, jumatatea de nord a Moldovei si nordul litoralului si 37 de grade, cu totul izolat, in sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse intre 10 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 23 de grade in Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, mai ales dupa-amiaza si seara, local la deal, la munte, in sud-estul teritoriului si izolat in rest.

VREMEA IN BUCURESTI. Vremea va fi calduroasa. Temperatura maxima va fi de 31...32 de grade, iar cea minima de 18...19 grade. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in a doua parte a zilei, cand vor fi conditii pentru averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat.

PROGNOZA METEO LUNI.Vremea se va mentine calduroasa, iar dupa-amiaza in Banat, local in Crisana, Oltenia, Muntenia si izolat in Transilvania, va fi canicula si disconfort termic ridicat, indicele temperatura umezeala (ITU) urmand sa atinga si sa depaseasca usor pragul critic de 80 de unitati. Temperaturile maxime se vor incadra intre 25 de grade in nordul litoralului si 38 de grade, cu totul izolat, in Banat, iar cele minime intre 12 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 25 de grade in Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului, indeosebi dupa-amiaza si seara, local la deal, la munte, in nord-vest si izolat in rest. Punctiform vor fi conditii de grindina.

VREMEA IN BUCURESTI. Vremea se va mentine calduroasa, iar disconfortul termic va fi in crestere. Temperatura maxima va fi de 33...34 de grade, iar cea minima de 18...20 grade. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineata si noaptea. Vantul va sufla slab si moderat.

PROGNOZA METEO MARTI. Vremea va fi calduroasa, in majoritatea regiunilor, caniculara dupa-amiaza in Banat, Oltenia, sud-vestul Transilvaniei, cea mai mare parte a Crisanei si a Munteniei, unde si disconfortul termic va fi ridicat. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 27 si 37 de grade, iar cele minime intre 14 si 24 de grade, mai coborate in depresiunile Carpatilor Orientali, spre 11 grade. Cerul va fi variabil cu innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice, intensificari ale vantului, posibil si cu aspect de vijelie si conditii de grindina, indeosebi dupa-amiaza si seara, in nordul, in centrul tarii, la deal, la munte si izolat in restul teritoriului.

VREMEA IN BUCURESTI. Vremea va fi calduroasa, caniculara dupa-amiaza, cand si disconfortul termic va fi ridicat. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 36 de grade, iar cea minima va fi de 18...20 de grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea va fi calduroasa, local caniculara dupa-amiaza in sud-vestul si sudul tarii, unde si disconfortul termic va fi ridicat. Treptat se vor extinde si manifestarile specifice instabilitatii atmosferice. Cerul va prezenta innorari temporar accentuate, vor fi averse si cu caracter torential, frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului, izolat cu aspect de vijelie, caderi de grindina si cantitati de apa mai insemnate. Astfel de fenomene vor cuprinde treptat, indeosebi din a doua parte a zilei, regiunile vestice, nordice si centrale, zonele de deal si de munte, iar noaptea si pe cele din estul si sud-estul tarii. Temperaturile maxime vor avea valori de la 25...27 de grade in depresiuni si pe litoral, pana in jurul a 36 de grade, in Lunca Dunarii, iar cele minime vor fi cuprinse intre 13 si 23 de grade.

VREMEA IN BUCURESTI. Vremea va fi calduroasa, caniculara la amiaza, cand si disconfortul termic va fi ridicat. Cerul va fi variabil in cursul zilei, iar seara si noaptea va avea innorari temporar accentuate, se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 34 de grade, iar cea minima va fi de 19...20 de grade.

JOI, VINERI, SAMBATA. Vremea se va raci fata de zilele precedente, iar manifestari specifice instabilitatii atmosferice vor fi - in prima zi, cu precadere in jumatatea de rasarit a tarii, iar la sfarsitul intervalului - in cea de sud-vest.

BUCURESTI. Temperatura aerului va scadea, iar probabilitatea pentru averse si descarcari electrice, va fi mai mare la inceputul si sfarsitul intervalului.

canicula bucuresti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1258 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006902 (s)