News Flash:

Cum va fi vremea in tara in urmatoarele zile

6 Septembrie 2016
1307 Vizualizari | 0 Comentarii
vremea 2
Meteorologii anunta vreme instabila pentru zilele urmatoare. In unele zone ale tarii, vor fi innorari accentuate si va ploua. De miercuri, vremea va fi predominant frumoasa si calda. Cerul va fi variabil, mai mult senin, iar vantul va sufla moderat, cu intensificari temporare la munte si in regiunile sudice.

La noapte, in BanatCrisanaMaramuresvestul Transilvaniei si alOlteniei, vor fi innorari accentuate si va ploua, iar cantitatile de apa vor depasi, pe arii restranse, 20...30 l/mp si izolat 40 l/mp, indeosebi in zona Carpatilor Occidentali si in vestul Carpatilor Meridionali. Ploile vor fi mai ales sub forma de aversa si vor fi insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. In restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene pot aparea doar izolat si trecator. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 8...9 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 20...21 de grade pe litoral.

In Bucuresti, cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura minima va fi de 15...17 grade.

Marti vremea va fi in general frumoasa, iar valorile termice diurne se vor situa peste mediile climatologice ale datei, in majoritatea regiunilor. In cursul zilei, cerul va fi variabil cu innorari temporare in vestul si sud-vestul tarii, unde vor mai fi averse, in general slabe cantitativ. Ploi de scurta durata vor fi, izolat, si in zonele montane din restul teritoriului. Noaptea, treptat, cerul se va degaja. Vantul va avea intensificari temporare in regiunile sudice si la munte, dar viteze mai mari se vor inregistra pe creste. Temperaturile maxime se vor incadra intre 20...22 de grade in Banat 25 si 32 de grade in Muntenia, Moldova si sud-estul Olteniei.

In Bucuresti vremea va fi calda. Cerul va avea innorari trecatoare ziua, apoi va deveni mai mult senin. Vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima va fi de 29...31 de grade.

Miercuri vremea va fi predominant frumoasa si calda. Cerul va fi variabil, mai mult senin, iar vantul va sufla moderat, cu intensificari temporare la munte si in regiunile sudice. Temperaturile maxime se vor incadra intre 25 de grade in estul Transilvaniei si 33 de grade in Baragan. In zonele depresionare, dimineata si noaptea, vor fi conditii de ceata.

In Bucuresti vremea va fi frumoasa si calda. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima va fi de 30...32 de grade.

Joi vremea va fi, in continuare, predominant frumoasa si calda pentru aceasta perioada a anului. Cerul va fi variabil si vantul va sufla, in general, moderat in sudul tarii si la munte. Temperaturile maxime se vor situa intre 25 de grade pe litoral si 32 de grade in sud si est. In depresiuni si in Dobrogea, dimineata si noaptea, vor fi conditii de ceata.

In Bucuresti vremea se va mentine frumoasa si calda. Cerul va fi variabil si vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 30 de grade, iar cea minima va fi de 15...17 grade.

Ultimele trei zile ale saptamanii vin cu vreme calda pentru sfarsitul primei decade a lunii septembrie. Temperaturile maxime se vor situa intre 25 si 32 de grade. Pe spatii restranse vor fi ploi slabe, trecatoare, dupa-amiaza si noaptea, la munte si prin sud-vestul tarii, iar vantul va sufla in general moderat in regiunile sudice si pe crestele montane. 

banat crisana maramures vestul transilvaniei olteniei bucuresti marti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005007 (s)