News Flash:

Cum va fi vremea in acest week-end, in intreaga tara

4 Decembrie 2015
1542 Vizualizari | 1 Comentarii
vremea rece
Vremea va fi calda pentru aceasta perioada, in special in dealurile subcarpatice din sudul si estul teritoriului. Astfel, temperaturile maxime se vor incadra intre 2 si 12 grade, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).
Sambata, cerul va fi variabil, dar in vestul, nord-vestul si centrul tarii, precum si in extremitatea de sud, local vor fi innorari persistente si, mai ales dimineata si noaptea, ceata, izolat asociata cu burnita sau ploaie slaba. In rest, norii josi si ceata se vor semnala pe arii restranse la inceputul intervalului si local pe parcursul noptii. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile minime se vor incadra intre -4 si 5 grade, mai scazute, spre -6 grade in depresiuni.
LA BUCURESTI
Vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data. Cerul va fi variabil, dar dimineata si mai ales pe parcursul noptii creste probabilitatea de a se forma nebulozitate joasa sau ceata. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 10 grade, iar cea minima va fi de 1...3 grade.
LA MUNTE
Cerul va fi temporar noros, insa doar cu totul izolat vor fi ploi slabe, iar pe creste posibil fulguieli. Pe vai si in depresiuni, dimineata si noaptea local va fi ceata. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura aerului va avea valori usor mai ridicate decat in mod normal la aceasta data.
DUMINICA

IN TARA
In zonele de deal si de munte, vremea va fi predominant frumoasa si mult mai calda decat in mod normal pentru prima decada a lunii decembrie. Cerul va fi variabil, exceptand zonele joase de relief, unde local se va semnala ceata sau nebulozitate joasa, posibil persistenta pe tot parcursul intervalului pe spatii restranse indeosebi in Transilvania, Oltenia, sud-vestul Munteniei si in Crisana. Izolat se va semnala burnita. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona inalta a Carpatilor Orientali. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 grade in zonele cu ceata persistenta si 14 grade in dealurile subcarpatice ale Olteniei si Munteniei, iar cele minime se vor incadra, in general, intre -6 si 4 grade.
LA MUNTE
Vremea va fi predominant frumoasa si mult mai calda decat in mod normal pentru prima decada a lunii decembrie, iar cerul va fi variabil. Pe vai si in depresiuni local se va semnala ceata sau nebulozitate joasa, iar izolat vor fi conditii de burnita. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona inalta.

la bucuresti la munte duminica in tara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1226 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004994 (s)