News Flash:

Cum va fi vremea in acest week-end

17 Martie 2017
1141 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme frumoasa
Valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale in cea mai mare parte a tarii. Pe parcursul zilei, cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate in jumatatea de est a tarii, unde local, vor mai fi precipitatii slabe, informeaza ANM.
Vineri

IN TARA
Vor fi ploi, mai ales sub forma de aversa, in estul Transilvaniei si in Moldova, indeosebi in primele ore, trecator va fi si lapovita sau ninsoare, iar in Carpatii Meridionali si Orientali va mai ninge. Noaptea, nebulozitatea se va accentua, incepand cu nord-vestul teritoriului si vor fi precipitatii, mixte in Maramures si posibil in Transilvania si doar ploi, local in Crisana, Banat si in jumatatea de nord a Moldovei, iar la munte vor predomina ninsorile. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare in zona montana inalta, iar in prima parte a intervalului si in regiunile estice si sud-estice. Temperaturile maxime se vor incadra intre 5 si 15 grade, iar cele minime, intre -5 si 5 grade,  usor mai scazute in depresiunile Carpatilor Orientali.

BUCURESTI
Vremea va fi normala din punct de vedere termic. Cerul va fi temporar noros, iar in cursul zilei, vor mai fi ploi de scurta durata. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 12 grade, iar minima va fi de 1...2 grade, mai scazuta in zona preoraseneasca, pana in jurul valorii de -1 grad.
LA MUNTE
In cursul zilei, cerul va fi variabil cu innorari temporare si ninsori slabe, pe arii restranse, in Carpatii Meridionali si Orientali. Noaptea, nebulozitatea se va accentua, iar precipitatiile predominant sub forma de ninsoare, se vor extinde. Vantul va prezenta intensificari temporare in zona inalta. Valorile termice diurne vor fi apropiate de cele din intervalul precedent, iar cele nocturne  usor mai ridicate.
Sambata
IN TARA
In vestul, nordul si centrul tarii, valorile termice se vor mentine in limite normale pentru aceasta data; cerul va fi mai mult noros si va ploua, pe arii mai extinse spre seara si in cursul noptii. In Maramures, nordul Moldovei si in estul Transilvaniei, trecator vor fi posibile precipitatii mixte. In zonele de munte, cantitatile de apa vor depasi local 15...20 l/mp, iar indeosebi in zona inalta, vor predomina ninsorile si se va depune strat nou de zapada. In restul teritoriului, vremea se va incalzi fata de intervalul anterior, innorarile vor fi temporare, iar ploile se vor semnala local, mai ales in a doua parte a intervalului. Vantul va prezenta intensificari la munte, cu viteze mai mari pe creste, dar pe arii restranse si la cote mai reduse si in celelalte regiuni. Temperaturile maxime se vor incadra, intre 5...6 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 18 grade in Lunca Dunarii, iar cele minime intre 1 si 8 grade.

LA MUNTE

Temperatura aerului va creste fata de cea din intervalul anterior. Cerul va fi mai mult noros si vor cadea precipitatii, pe arii din ce in ce mai extinse, mai frecvente seara si noaptea. Local, cantitatile de apa vor depasi 15...20 l/mp. In zona inalta, vor predomina ninsorile si se va depune strat nou de zapada. Vantul va prezenta intensificari cu viteze mai mari pe creste.

Duminica

LA MUNTE
Cerul va fi temporar noros si vor cadea precipitatii mixte, ziua - indeosebi in zona Carpatilor Meridionali si de Curbura, iar noaptea in Muntii Apuseni si nordul Carpatilor Orientali. Izolat, cantitatile de apa vor mai depasi 15 l/mp. Vantul va continua sa prezinte intensificari  cu viteze mai mari pe creste unde, la rafala, va depasi 70...80 km/h. Temperatura aerului va marca o scadere, la valorile diurne.

valorile termice vineri in tara bucuresti vremea la munte temperatura
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1287 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005164 (s)