News Flash:

Cum va fi VREMEA in acest week-end

29 Mai 2015
1200 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme calda
Sambata, vremea va fi predominant frumoasa si va continua sa se incalzeasca, astfel ca regimul termic va deveni normal pentru sfarsitul lunii mai. Cerul va fi variabil la senin, cu unele innorari in orele serii in zona montana unde izolat vor fi ploi de scurta durata. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 20 si 27 de grade, iar cele minime in general intre 6 si 16 grade.
BUCURESTI
Vremea va fi frumoasa si va continua sa se incalzeasca, astfel ca valorile termice se vor incadra in limite normale pentru aceasta data. Cerul va fi variabil la senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 25...26 de grade, iar cea minima de 11...13 grade.
MUNTE
Vremea se va mentine in general frumoasa si va continua sa se incalzeasca. Cerul va fi variabil ziua in masivele sudice si estice si mai mult senin in rest. Vantul va sufla slab pana la moderat.
MARE
Vremea va fi in general frumoasa si  in incalzire. Cerul va fi variabil,predominant senin. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 si 24 de grade, iar cele minime intre 15 si 18 grade.Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 15 si 18 grade.
DUMINICA
Valorile termice vor continua sa creasca, astfel ca vremea va deveni usor mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data. Cerul va fi variabil, cu innorari in a doua parte a zilei in nordul tarii si in zonele montane, unde pe arii restranse vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 23 si 30 de grade, iar cele minime intre 8 si 18 grade, usor mai scazute in depresiuni.
MUNTE
Vremea va continua sa se incalzeasca usor. Cerul va fi variabil, cu innorari dupa-amiaza cand se vor semnala averse trecator insotite de descarcari electrice pe spatii restranse in Carpatii Occidentali si in nordul Carpatilor Orientali si doar izolat in rest. Vantul va sufla slab si moderat.
MARE
Vremea va fi in general frumoasa si  relativ calda. Cerul va fi variabil, mai mult senin. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 26 de grade, iar cele minime intre 15 si 19 grade.
Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 16 si 19 de grade.
Mediafax.ro 

bucuresti munte mare duminica
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1359 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005052 (s)