News Flash:

Cum va fi VREMEA de 1 Martie

27 Februarie 2015
600 Vizualizari | 0 Comentarii
Vremea va fi calda pentru aceasta data, astfel incat temperaturile maxime se vor incadra intre 8 si 16 grade, iar cele minime intre -2 si 6 grade.
SAMBATA

IN TARA
Cerul va fi temporar noros si trecator va ploua slab, pe arii restranse in vestul, nordul si centrul tarii si izolat in rest, iar in zona inalta de munte vor fi si precipitatii sub forma de lapovita sau ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in prima parte a zilei in Baragan, sudul Moldovei si Dobrogea. Mai ales dimineata, in zonele joase din sud-estul teritoriului, va mai fi ceata.
LA BUCURESTI
Vremea va fi calda. Cerul va fi temporar noros, dar conditiile de ploaie vor fi reduse. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 14 grade, iar cea minima va fi de 4...5 grade.
LA MUNTE
Vremea se va mentine calda pentru aceasta data. Cerul va fi temporar noros si se vor semnala precipitatii, local in Carpatii Occidentali si in Carpatii Meridionali si pe arii restranse in rest. Acestea vor fi sub forma de ploaie, iar in zona inalta lapovita sau ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat. Dimineata si noaptea, pe vai si in depresiuni, vor fi conditii de ceata. Valorile termice vor fi comparabile cu cele din intervalul anterior.

DUMINICA
IN TARA
Vremea se va mentine calda pentru inceputul lunii martie, astfel incat temperaturile maxime se vor situa intre 7 si 15 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -1 si 6 grade. In vestul, centrul si nordul tarii cerul va fi mai mult noros si local va ploua slab, iar la munte precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. In celelalte regiuni, innorarile vor fi temporare, iar ploi slabe sau burnita vor fi prezente pe arii restranse in Oltenia si izolat in rest. Vantul va sufla slab pana la moderat. Mai ales noaptea, in zonele joase din sud si est, se va semnala ceata.
LA MUNTE
Desi valorile termice vor marca o scadere usoara, vremea se va mentine calda pentru inceputul lunii martie. Cerul va avea innorari temporare si se vor semnala precipitatii pe spatii relativ extinse in Carpatii Occidentali, local in Carpatii Meridionali si pe arii mai restranse in Carpatii Orientali. Acestea vor fi sub forma de ploaie, iar pe creste lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat.

sambata in tara la bucuresti la munte duminica
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1025 (s) | 34 queries | Mysql time :0.040107 (s)