News Flash:

Cum va fi vremea astazi

9 Mai 2016
1096 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme instabila
Vremea va continua sa fie instabila si rece pentru luna mai. Astfel, valorile termice minime se vor incadra intre 3 si 12 grade, in timp ce maximele vor fi cuprinse intre 14 si 21 de grade. Vor fi innorari temporare si se vor inregistra precipitatii sub forma de averse, in general slabe cantitativ, insotite insa de descarcari electrice, mai ales dupa-amiaza si seara, in vestul, nordul si centrul tarii. Vor fi conditii de grindina. Noaptea, cerul va deveni variabil si va ploua cu totul izolat. In Bucuresti, vor cadea ploi de scurta durata.

Luni 3/21C
Vremea va fi caracterizata de instabilitate. Cerul va avea innorari temporare dupa-amiaza si seara, in vestul, nordul si centrul teritoriului si se vor inregistra precipitatii sub forma de averse, slabe cantitativ, insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab.

Marti 2/24C
Vremea va fi in general instabila, indeosebi in regiunile intracarpatice. Vor fi innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat, vor fi conditii de grindina. In restul teritoriului, cerul va fi variabil.

Miercuri 3/25C
Temperaturile vor inregistra o crestere, dar vremea va fi usor instabila in continuare. Cerul va fi variabil, cu unele innorari mai ales la munte si in estul tarii, unde vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si izolat si vor fi conditii de ceata.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1104 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004673 (s)