News Flash:

Cum va arata noul Mall din Timisoara (FOTO)

12 Martie 2015
2371 Vizualizari | 0 Comentarii
mall nou timis
Fondul sud-african de investitii NEPI (New Europe Property Investments) a inceput lucrarile la construirea unui nou mall in Timisoara, cu o suprafata inchiriabila de 70.000 metri patrati, si care va avea cel mai mare multiplex Cinema City din afara Capitalei.
Potrivit unui comunicat de presa, de miercuri, al reprezentantilor fondului sud-african de investitii NEPI, lucrarile la noul mall din Timisoara au fost incepute, fundatia constructiei fiind deja turnata, transmite corespondentul MEDIFAX.
Proiectul, situat pe strada Sagului din municipiu, va avea o suprafata inchiriabila de 70.000 metri patrati, iar unul din principalele puncte de atractie in noul mall va fi cinematograful dezvoltat de Cinema City, cu 14 sali digitale performante, din care o sala dotata cu tehnologia 4Dx.
"4Dx este una dintre cele mai importante inovatii din istoria cinematografiei, oferind o experienta pentru toate cele cinci simturi. Noua sala dedicata acestei tehnologii va include scaune hi-tech mobile si efecte speciale sincronizate cu actiunea de pe ecran, precum vant, ceata, fulgere, baloane de sapun, ploaie si mirosuri, atat pentru filme in format 2D, cat si 3D. Cu o capacitate totala de 2.400 de locuri si o suprafata de 4.000 metri patrati, noul cinematograf Cinema City va deveni cel mai mare multiplex din afara Capitalei", se arata in comunicat.
Potrivit sursei citate, proiectul va cuprinde zone generoase de entertainment si food court, unde timisorenii vor putea alege dintr-o varietate de posibilitati de distractie si petrecere a timpului liber. De asemenea, copiilor li se pregateste cel mai mare si complex spatiu de joaca din oras, iar in interiorul mall-ului va fi amenajat un patinoar, dar si un nou centru de fitness.
Carrefour va deschide in noul mall din Timisoara primul hipermarket din zona de vest a tarii, magazinul urmand sa se intinda pe o suprafata de 10.000 metri patrati.
Potrivit reprezentantilor administratiei locale din municipiu, lucrarile la noul mall din Timisoara se vor finaliza in acest an, cel mai probabil in toamna.
In Timisoara, functioneaza Iulius Mall, primul mall construit in acest oras.
In prezent, NEPI gestioneaza, printre altele in Romania, Promenada Mall Braila, Ploiesti Shopping City, Retail Park Auchan Pitesti, Deva Shopping Centre, Severin Shopping Center, dar si cladirile de birouri Floreasca Business Park, The Lakeview in Bucuresti si City Business Centre Timisoara.
NEPI este primul fond de investitii imobiliare listat la Bursa de Valori Bucuresti, pe segmentul de piata creat pentru Real Estate Investment Trusts (REITs). Fondul mai este listat la bursele de valori de la Johannesburg (Africa de Sud) si de la Londra, pe segmentul AIM. Mediafax.ro

Galerie Foto

mall_nou_timis2
timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1861 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009829 (s)