News Flash:

Cum se prepara limonada fara calorii

8 Iulie 2017
1037 Vizualizari | 0 Comentarii
limonada cancer
Limonada fara calorii e un vis realizabil. In primul rand, poti sa bei apa cu suc de lamaie, dar poti si sa indulcesti aceasta bautura de vara cu fructe sau indulcitori naturali!

Cand te gandesti la o limonada fara calorii te gandesti la "zero calorii" sau la o bautura delicioasa, cu putine calorii si foarte aromata? Daca preferi varianta a doua, avem trei variante de limonada fara calorii perfecte pentru tine! Dar exista solutii si daca vrei cu "zero calorii": apa, lamaie si indulcitori!

Limonada indulcita natural


7 lamai
1 lingurita de stevia lichida
2 litri de apa
Cuburi de gheata pentru servire


Preparare
Ca sa faci aceasta limonada fara calorii, taie in jumatate sase din cele sapte lamai si stoarce sucul din ele. Pune apoi sucul intr-o carafa mare. Adauga apa si stevia, apoi amesteca. Gusta si decide daca vrei sa fie mai dulce. Feliaza lamaia ramasa si pune feliile in carafa. Adauga cuburi de gheata, exact inainte de servire.


Limonada cu capsune


Ca sa faci o limonada fara calorii multe, dar care sa aiba si piure de fructe adevarate, capsunele sunt o idee perfecta. Procedeaza ca la reteta anterioara, folosind aceleasi ingrediente. In plus, paseaza in blender doua cani de capsune. Poti adauga piureul de fructe ca atare. Daca nu vrei pulpa de fructe in limonada, poti sa strecori piureul si sa pui doar sucul din fructe.


Daca preferi ca limonada sa nu fie prea dulce, poti sa nu mai pui stevia, pentru ca piureul de capsune ii va da destula aroma. Daca, totusi, o vrei mai dulce, pune si stevia.


Limonada cu ghimbir


2.5 cm radacina de ghimbir, curatata si feliata subtire
2-3 linguri miere
1 cana apa fierbinte
3 lamai, sucul stors din ele
2 litri apa rece
Cuburi de gheata

Preparare


Nu e chiar o limonada fara calorii, dar mierea e sanatoasa, iar ghimbirul pune metabolismul in miscare si arde calorii! Asa ca e o idee buna sa o incerci! Desigur, daca poti sa o bei fara pic de indulcitor, poti sa sari peste partea in care pui miere!


Pune intr-un vas termorezistent apa fierbinte, ghimbirul si mierea, Amesteca pana cand se topeste mierea, apoi lasa ghimbirul la macerat 10-15 minute.


Intre timp, umple o carafa de doi litri cu cuburi de gheata. Dupa ce ghimbirul a stat desul in apa calda si si-a lasat aroma, strecoara lichidul rezultat peste gheata. Apoi adauga sucul de lamaie. Umple carafa cu apa rece si amesteca bine. Limonada e gata de servire!


sursa:andreearaicu.ro


limonada apa fructe indulcitori naturali
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1192 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005930 (s)