News Flash:

Cum se prepara corect ceaiul de ghimbir?

31 August 2017
1156 Vizualizari | 0 Comentarii
ceaiul de ghimbir
Ghimbirul a devenit o planta extrem de populara in ultimii ani, in special dupa studiile efectuate de cercetatori. Combate diferite tipuri de cancer, dintre cele mai agresive si greu de tratat. Printre ele se numara cancerul pulmonar, ovarian, de colon, cancerul de san, de piele, de prostata si de pancreas.

Ceaiul de ghimbir este recomandat persoanelor care isi simt sistemul imunitar slabit si vor sa ii dea o doza de energie. Ghimbirul este folosit de asiatici ca tratament pentru diverse afectiuni, de la cele mai banale pâna la boli ce pot prezenta complicatii.

Pentru a pregati o infuzie se poate folosi ghimbir sub forma de praf, pliculete sau, cel mai bine, in stare proaspata. Iata cum se prepara ceaiul de ghimbir:

Spala bine o radacina de ghimbir proaspat, apoi taie-l felii sau da-l pe razatoare, pentru a obtine o aroma mai intensa. Poti sa-l cureti de coaja inainte, dar merge si folosit ca atare.

Fierbe apa, apoi toarn-o intr-o cana si adauga ghimbirul.

Acopera cana cu un capac si lasa la infuzat aproximativ 10-15 minute.

Scoate bucatelele de ghimbir sau strecoara ceaiul si apoi savureaza-l.

Daca esti racit, adauga o lingurita de miere si putin suc de lamaie, pentru a-i spori efectul.

In cazul in care iti doresti un ceai de ghimbir mai aromat si vrei sa variezi gustul infuziei, il poti pregati pornind de la mixuri de frunze de ceai, condimente si fructe. 

ghimbirul cancer tratament
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1169 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006024 (s)