News Flash:

Cum se mentine Daniela Gyorfi in forma la 48 de ani. Nimeni nu a stiut asta

15 Noiembrie 2017
1153 Vizualizari | 0 Comentarii
daniela

Daniela Gyorfi are 48 de ani si e una dintre cele mai apreciate artiste de la noi.

Cum se mentine Daniela Gyorfi in forma la 48 de ani. Adepta unui stil de viata sanatos, artista apeleaza la mici trucuri pentru a ramane in continuare una dintre cele mai sexy aparitii din showbiz.
In urma cu ceva timp, vedeta  a ajuns pe mainile unei nutritioniste, dupa ce a aflat in urma unei evaluari ca are retentie de apa si ca ar fi indicat sa mearga la un specialist.

Cum se mentine Daniela Gyorfi in forma la 48 de ani si ce decizie importanta a luat

Nu a fost niciodata carnivora insa recent a luat o decizie care i-a schimbat viata.  S-a hotarat sa integreze treptat, treptat in alimentatie si carnea, indiferent ca este fiarta sau la gratar.

“De o luna de zile colaborez cu o nutritionista. Am scos bauturile acidulate, pentru ca aici era o problema pentru mine. Prima data am fost reticenta, dar dupa ce am stat de vorba cu ea si mi-am dat seama ca nu imi da sa mananc o frunza si 3 nuci, atunci am zis ca are dreptate. Eu nu am o viata ordonata si atunci mai mananc in aeroport, mai scap la prajituri, imi plac si mie cartofii prajiti, ce pot sa zic? Sunt om. Trebuie sa am cel putin trei mese pe zi. Vreau sa ma mentin, sa ma simt bine si sa mananc cat se poate de sanatos. De saptamana viitoare o sa trec la un regim mai mult proteic”, a declarat, pentru Libertatea, Daniela Gyorfi in urma cu doar cateva saptamani.

Daniela Gyorfi iubeste copiii, motiv pentru care, de fiecare data cand persoane apropiate ei i-au cerut sa le boteze micutii, artista a acceptat cu inima deschisa.


daniela gyorfi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1304 (s) | 43 queries | Mysql time :0.013744 (s)