News Flash:

Cum se face LAMINAREA PARULUI acasa! Iti transformi parul in 40 de minute cu 1,5 lei…

23 Iunie 2017
2561 Vizualizari | 0 Comentarii
parul
Laminarea nu este doar o procedura prin care sa ii dai volum si stralucire parului, ci il si protejezi de factorii externi, precum praful sau razele ultraviolete. Nu este nevoie sa mergi la salon, pentru ca poti face acest proces si acasa. Una dintre cele mai bune metode pe care o poti incerca este laminarea parului cu gelatina.
Beneficiile laminarii cu gelatina:
Laminarea cu gelatina iti ofera un par mai sanatos si te protejeaza de temperaturile scazute iarna si de cele foarte ridicate iarna, potrivit mybeautiness.com. In plus, te scapa de virfurile despicate si de firele de par rupte.
Cum iti laminezi parul
Primul pas este sa fierbi apa si sa o lasi sa se raceasca. Adauga, apoi, o lingura de gelatina intr-un bol de sticla si toarna peste ea trei linguri de apa calduta. Daca ai parul foarte lung sau foarte gros, mareste cantitatile de trei ori: adaugi trei linguri de gelatina si noua linguri de apa. Amesteca bine ingredientele si nu te ingrijora daca gelatina se lipeste de tacamuri, pentru ca se curata repede. Dupa ce obtii o pasta omogena, acopera bolul, pentru a nu se raci.
Cat lasi gelatina sa se dizolve, mergi si spala-te pe cap cu sampon, aplica balsam si clateste-te bine. Daca au trecut aproximativ 20 de minute de cand ai amestecat ingredientele, adauga si jumatate de lingura de balsam in compozitie, amestec-o din nou si aplic-o pe parul ud, la distanta de 1 cm de radacina. Este important sa nu aplici aceasta substanta pe scalp sau la radacina. Dupa ce ai terminat, pune-ti o punga de plastic pe cap si incalzeste-ti parul cu un prosop si un uscator pentru aproximativ 10 – 15 minute. Cu masca de gelatina trebuie sa stai aproximativ 45 de minute, dupa care spala-te pe cap cu apa. Vei vedea ca vei scapa repede de compozitia din par, datorita balsamului pe care l-ai adaugat.

Cat de des faci laminarea parului
Nu abuza de aceasta procedura. Laminarea parului trebuie facuta o data pe saptamana, timp de aproximativ doua luni. Rezultatul va fi vizibil dupa prima aplicare, dupa care efectul se va intensifica.

laminarea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1188 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006131 (s)