News Flash:

Cum se da de gol un barbat ca e atras de tine, in functie de zodie

3 Ianuarie 2018
1291 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop zilnic2

Horoscopul dragostei iti ofera mai mult decat sfaturi de compatibilitate, te poate ajuta si sa observi semnele atractiei la un barbat, daca ii stii zodia.

Afla cum se da de gol ca e atras de tine in functie de particularitatile fiecarei zodii.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)
 
Barbatii din zodia Berbec sunt in general sinceri cu sentimentele lor si vei afla rapid daca sunt atrasi de tine. Daca totusi vor sa-si ascunda atractia, devin agitati si nelinistiti in prezenta ta.
Taur (21 aprilie - 21 mai)
 
Nativii zodiei Taur abordeaza in mod traditional curtarea unei femei. Inainte sa-si ia inima in dinti si sa-ti faca o propunere, barbatul Taur va incerca sa afle mai multe despre preferintele tale, pentru a te impresiona inca de la prima intalnire.
Gemeni (22 mai - 21 iunie)
 
Barbatul din zodia Gemeni are un dar natural pentru flirt si pentru comunicare cu oricine in orice moment. Cel mai clar semn ca este atras de tine ti-l ofera atunci cand incepe sa-ti puna intrebari de ordin personal.
Rac (22 iunie - 22 iulie)
 
Cei nascuti in zodia Rac isi iau in serios rolul traditional in familie astfel ca incep sa-si dezvaluie sentimentele luandu-ti apararea sau interesandu-se de starea ta. Daca insista sa le cunostii prietenii, intentiile sunt serioase.
Leu (23 iulie - 22 august)
 
Dornici sa fie in centrul atentiei tot timpul, barbatii Leu ofera aceasta pozitie femeii de care sunt atrasi inainte sa inceapa sa o curteze. Apreciaza-i cadoul si acorda-i atentia dorita daca atractia este reciproca.
Fecioara (23 august - 22 septembrie)
 
Mai pragmatici decat nativii altor zodii, barbatii nascuti in zodia Fecioara iti ofera semne subtile ca sunt atrasi de tine, prin gesturi simple de apropiere, prin care fie vor sa afle mai multe despre tine, fie iti impartasesc lucruri despre ei.
Balanta (23 septembrie - 22 octombrie)
 
In cazul barbatilor din zodia Balanta, atractia este mai dificil de identificat, deoarece sunt intotdeauna politicosi si nu resping usor nici avansurile nedorite. Atunci cand sunt atrasi insa de o femeie, ii ofera acces nerestrictionat la detalii despre viata lor.
Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
 
Barbatul Scorpion care este atras de tine te va privi mai intai insistent de la departare si iti va oferi apoi un lucru pretios pentru cei din aceasta zodie: timpul lui. Daca nu este interesat cu adevarat de tine, prefera sa caute compania altei femei.
Sagetator (22 noiembrie - 21 decembrie)
 
Deschis si comunicativ, barbatul Sagetator poate flirta adesea fara sa-si dea seama. Semnul clar ca este atras de tine vizeaza modul in care isi organizeaza timpul: daca vrea sa petreaca tot mai mult alaturi de tine, nu este interesat doar de o prietenie.
Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
 
Mai greu de `citit` ca nativii altor zodii, barbatul Capricorn nu ofera semne clare de atractie. Indiciul cel mai pretios este modul cum se poarta cu tine. Daca iti ofera mai multa atentie sau respect decat celor din jur, este probabil atras de tine.
Varsator (20 ianuarie - 18 februarie)
 
Cu o abordare inedita, Varsatorul te testeaza inainte sa te considere o partenera potentiala. Vrea sa stie daca ai acelasi simt al umorului ca el, dar este interesat si de conversatii serioase, chiar intelectuale.

 

Pesti (19 februarie - 20 martie)
 
Barbatii din zodia Pesti nu stiu sa-si ascunda deloc interesul pentru o femeie atragatoare. Cei mai multi incep rapid sa ofere dovezi de afectiune, de la flori pana la alte mici atentii personalizate.


berbec sagetator capricorn pesti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1291 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004791 (s)