News Flash:

Cum scapam de negi in mod natural

20 Decembrie 2017
3128 Vizualizari | 0 Comentarii
neg

Neplacuti si incapatanati, pot aparea aproape oriunde pe piele si pot fi jenanti si iritanti. Negii pot, de multe ori sa dispara singuri, dar uneori pot fi incapatanati si pot ramane mai mult timp decat ati crede.

Negii sunt o crestere benigna (necanceroasa) a pielii care apare atunci cand un virus infecteaza stratul superior al pielii. Cea mai frecventa cauza a negilor sunt virusurile din grupul papilomavirus uman. Infectia are loc prin contact direct si, rareori, prin contact indirect cu obiecte sau autoinoculare (atunci cand un neg infecteaza pielea sanatoasa din jurul acestuia). Timpul de incubatie este de 1 pana la 18 luni. Mai jos, iti vom oferi cateva remedii naturale simple prin care poti scapa de negi usor si poti impiedica reaparitia lor.

Lamaie si otet

Acest remediu te va ajuta sa scapi de negi in cateva zile. Iata cum sa-l prepari.

Ingrediente:

100ml de otet de mere

2 lamai

Mod de preparare si aplicare:

Toarna otetul de mere intr-un recipient de sticla. Decojeste si taie marunt lamaile, apoi razuieste coaja. Amesteca toate ingredientele si lasa-l in recipientul de sticla timp de o saptamana. Aplica-l de mai multe ori pe zi pe negi, pana ce acestia dispar complet. Dureaza pana la 3-4 zile.

Oua

Ingrediente:

2 oua proaspete

Vata din bumbac

Bandaj

Mod de preparare si aplicare:

Sparge ouale si pune coaja intr-o oala separata. Preincalzeste cuptorul la 250 de grade si coace cojile pe o hartie de copt timp de jumatate de ora. Dupa ce acestea s-au racit, marunteste-le cat mai mult, cel mai bine este sa fie apropiate de consistenta unei pudre. Pune o cantitate mai mare de pulbere de oua pe varful negilor, acopera cu o bucata de vata si fixeaz-o cu un bandaj. Schimba-l la fiecare 3 zile pentru o perioada de 2-3 saptamani pana cand se indeparteaza complet negii.

 


2 lamai oua
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004856 (s)