News Flash:

Cum sa transformi apa pe care o bei intr-un adevarat medicament

25 August 2018
829 Vizualizari | 0 Comentarii
bea apa cu sare

Un pahar de apa este cea mai buna bautura pentru organism. Dar, poate fi si mai benefica daca adaugi anumite ingredinete cu proprietati vindecatoare in ea. In acest fel vei obtine o bautura sanatoasa, care iti va imbunatati digestia si iti va curata intreg organismul. Poti pregati si consuma aceasta bautura pe toata perioada zilei. 

Cuisoarele. Ajuta organele incluse in procesul de digestie si lupta cu succes impotriva parazitilor care se gasesc in corpul uman. Pune trei pana la cinci cuisoare in apa si lasa-le pana cand aromatizeaza apa. Dupa ce bei apa poti manca cuisoarele. Lamaie proaspat stoarsa. Pe langa faptul ca sunt este o sursa excelenta de vitamina C, are si un rol antioxidant care ajuta la neutralizarea radicalilor liberi. De asemenea, iti curata corpul si ajuta digestia. Stoarce o jumatate de lamaie in apa. 

GhimbirulGhimbirul este folosit de secole ca un remediu pentru tratarea crampelor, greturilor, flatulentelor si digestiei proaste. Ghimbirul ofera organismului vitalitate, amelioreaza starea de greata si voma, calmeaza durerile in gat, trateaza indigestia, balonarea, bronsita, are efect afrodisiac, favorizeaza secretia bilei si mobilitatea vezicii urinare, fiind un bun aliat in lupta impotriva kilogramelor in plus. Taiati o bucata de ghimbir (dimensiunea unui deget mare) in cuburi mici si adaugati-l in apa. Dupa ce bei apa mananca ghimbirul, dar ai grija, deoarece este foarte aromat. 

Castravetele. Se taie castravetele in bucati mici si se pun in apa. Apa are gust proaspat si este utila pentru expulzarea toxinele din organele incluse in procesul de digestie. Dupa ce ai baut apa, mananca felii de castravete, deoarece acestea contin antioxidanti si fibre.  Scortisoara. Este un remediu importriva virusilor care iti afecteaza digestia. Regleaza nivelul de zahar in sange si este foarte benefica in procesul de ardere a grasimilor. Adauga o bucata de scortisoara intr-un pahar cu apa si las-o sa stea acolo pana cand se aromatizeaza apa. Bea apa in timpul zilei. Dupa ce bei apa poti manca cuisoarele. sursa: secretele.com, Calin Petru Barbulescu


apa cuisoarele castravetele ghimbirul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1191 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007170 (s)