News Flash:

Cum sa te comporti cu fiecare zodie ca sa nu te insele

24 Aprilie 2017
1304 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop dragobete
Zodia din care face parte o persoana iti poate da cateva indicii asupra a ceea ce trebuie sa faci sau sa nu faci pentru a evita sa fii inselata. Ia aminte la aceste mici sfaturi si pune-le in aplicare.
BERBEC
Pentru a tine aproape un nativ din aceasta zodie, este nevoie sa vii intotdeauna cu ceva nou, sa fii intr-o continua schimbare. Berbecii adora sa fie surprinsi de fiecare data, motiv pentru care este necesar sa alungi monotonia pentru a mentine flacara aprinsa.

TAUR
Aspectul fizic conteaza foarte mult in relatia cu aceasta zodie, iar drept urmare trebuie ca cel de langa ei sa se preocupe tot timpul de aspectul fizic. In acest fel se va putea mentine interesul Taurilor pentru partener.

GEMENI
In relatia cu nativii aceste zodii este necesar sa dispara rutina. Ei se plictisesc foarte repede in cazul in care nu mai exista nicio noutate, motiv pentru care va trebui sa dai tot ce ai tu mai bun pentru a le starni curiozitatea si sa iti pui imaginatia la treaba.

RAC
In cadrul relatiei cu aceasta zodie, trebuie sa dai dovada de grija permanenta pentru el, sa il alinti, sa il mangai si mai ales sa ii oferi atentia de care are nevoie. Poate parea putin dificil de aplicat, insa cu siguranta eforturile iti vor fi rasplatite daca reusesti sa faci treaba buna.

LEU
Leilor le place sa fie mereu in centrul atentiei, iar ceilalti trebuie sa graviteze mereu in jurul lor. Indiferent daca este vorba despre barbati sau femei, nativii acestei zodii au nevoie permanenta sa fie complimentati si sa li se recunoasca munca pe care o depun. Daca vrei sa le fii pe plac, evita sa pari superioara lor.

FECIOARA
Fecioarele au standarde inalte, iar drept urmare poate fi dificil sa te ridici la nivelul asteptarilor lor. Totusi, in cazul in care iti dai toata silinta, rezultatul nu se va lasa mult asteptat. Aceasta zodie stie sa aprecieze eforturile pe care ceilalti le fac si nu va insela daca are parte de ceea ce isi doreste.

BALANTA
Sexul joaca un rol deosebit de important, iar in cazul in care iti dai toata silinta sa alungi monotonia din dormitor, vei avea parte de relatia perfecta si din celelalte puncte de vedere si vei evita sa fii inselata. Da dovada de creativitate si fii dispusa sa incerci lucruri noi.

SCORPION
Libertatea reprezinta ceea ce un Scorpion are nevoie. Zodia se caracterizeaza printr-un simt al nonconformismului, drept urmare va trebui sa dispuna de capacitatea de a lua propriile decizii. In cazul in care aceasta nevoie a nativilor le este satisfacuta, cu siguranta ca nu isi vor insela partenerii.

SAGETATOR
Spiritul de aventura predomina la Sagetatori, iar drept consecinta este nevoie sa cauti sa ii implici in proiecte noi, pentru a le mentine interesul. Daca dai dovada de acest lucru, relatia va evita sa devina banala, lucru care este chiar benefic.

CAPRICORN
Pentru a tine aproape un nativ al acestei zodii, este nevoie sa stii sa imbini rolurile de prietena, sotie, amanta, sora si mama. Lucrul acesta il poti face doar in cazul in care comunicati deschis despre ceea ce va framanta. Relatia va avea doar de castigat de pe urma unei comunicari eficiente.

VARSATOR
Cheia pentru a evita sa fii inselata de catre un Varsator este sa stii sa spui lucrurilor pe nume. Atunci cand exista anumite nelamuriri, cea mai buna solutie este sa purtati o discutie sincera, in care fiecare sa spuna ce anume il nemultumeste si, astfel, sa gasiti o solutie impreuna…

PESTI
Pestii sunt deosebit de sensibili atunci cand vine vorba de gesturi tandre. In cazul in care vrei sa eviti sa fii inselata, este nevoie sa nu te zgarcesti cu dovezile de iubire. Daca reusesti sa faci acest lucru, vei fi considerata partenera ideala. Yve.ro

berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1238 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005900 (s)