News Flash:

Cum sa slabesti in doar cateva zile. O dieta simpla

9 Martie 2017
932 Vizualizari | 0 Comentarii
slabire perfecta

Dr Oz vine cu vesti bune pentru toate femeile care vor sa slabeasca, dar nu se pot abtine de la alimentele care le plac cel mai mult: painea si pastele.Majoritatea dietelor exclud aproape in totalitate aceste doua produse, din cauza continutului ridicat de carbohidrati, insa cel mai indragit doctor da peste cap toate convingerile legate de ingrasarea cu paste.

El sustine ca daca mananci pastele potrivite, la momentul potrivit, nu doar ca nu te ingrasi, dar ai sanse mari sa slabesti. O dieta de 5 zile cu paste si paine te poate ajuta sa scapi de 2 kilograme, ceea ce, trebuie sa recunosti, nu este tocmai rau.

Diminuarea cantitatii de carbohidrati nu ar trebui sa mai fie o prioritate in dieta. Daca iubesti pastele, inseamna ca te intereseaza sa stii ca Dr Oz te incurajeaza sa adopti un regim alimentar bazat chiar pe alimentul care iti place cel mai mult.

Cum functioneaza dieta cu paste si paine?

Dieta cu paste si paine da rezultate optime daca esti atenta la pastele pe care le alegi si la momentul din zi in care le consumi. Carbohidratii iti confera rapid senzatia de satietate, astfel ca te vei satura imediat si vei reduce numarul de calorii. Secretul slabirii cu paste si paine este sa nu consumi niciodata carbohidrati fara proteine si fibre.

Iata 4 retete super eficiente, cu maxim 350 de calorii, in care ingredientele principale sunt pastele.

1. Macaroane cu branza

Macaroanele cu branza sunt un deliciu, insa pana acum ai evitat pe cat posibil sa consumi acest fel de mancare. Ei bine, de astazi lucrurile se schimba. Dr Oz iti propune o reteta fantastica, ce are doar 300 de calorii.

Ai nevoie de macaroane din faina integrala, pe care le fierbi al dente, 300 de grame de carne slaba de curcan, conopida, 2 lingurite de smantana slaba, branza topita si branza cremoasa.

O portie de macaroane cu branza in stilul lui Dr Oz are doar 300 de calorii, 38 grame carbohidrati si 24,5 grame proteine.

2. Penne cu votca

Penne cu votca - o reteta cu doar 282 de calorii si 62 de grame de carbohidrati. Ai nevoie de penne din faina integrala, rosii tocate, spanac, busuioc proaspat, putina branza si, ingredientul surpriza: votca. Datorita continutului ridicat de fibre, te vei satura mancand putin, ceea ce inseamna calorii mai putine si posibilitatea slabirii in timp record.

3. Cartofi cu pizza

Cartofii si pizza, interzise in dietele clasice, pot fi combinate, in viziunea lui Dr Oz. O portie contine 350 de calorii si 50 de grame de carbohidrati. Oricat de delicioasa ar fi mancarea, nu vei putea savura o portie intreaga, intrucat este foarte satioasa.

Ai nevoie de un cartof copt, ardei, ceapa si ciuperci taiate, sos de pizza, branza si carnaciori din carne de pui. Caleste legumele cu sosul si carnaciorii.

Scobeste cartoful si umple-l cu amestecul obtinut. Adauga branza si da la cuptor pentru gratinat.

4. Quesadilla cu pui

Ai nevoie de 2 foi tortilla cu un continut mare de fibre, branza, piept de pui stras la tigaie, 1 lingura fasole, 1 lingura porumb fiert, 1 legatura ceapa verde si salsa.

Amesteca puiul cu restul ingredientelor, mai putin cu branza. Incinge o tigaie nonaderenta. Pune totilla in tigaie, adauga branza. Cand branza se inmoaie, repartizeaza uniform puiul si legumele si acopera totul cu cea de-a doua foaie de tortilla. Coace quesadilla pe ambele parti.

273 de calorii are o quesadilla cu pui. Este satioasa si iti asigura energia de care ai nevoie.

Tu te feresti de paste si paine in dieta? Esti convinsa ca ingrasa?

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006394 (s)