News Flash:

Cum sa slabesti garantat in doar cateva zile! Iata o dieta recomandata frecvent

18 Martie 2017
1168 Vizualizari | 0 Comentarii
silueta
A venit primavara, iar fetele vor sa arate foarte bine in fustita si in tinutele lejere. De aceea va recomandam o dieta foarte buna care va ajuta sa slabiti cateva kilograme intr-un timp scurt, acest regim fiind excelent si pentru detoxifierea organismului


In primul rand, trebuie specificat faptul ca numarul de kilograme pierdute vor fi in mare parte lichide, in niciun caz grasime, deci e foarte probabil ca imediat ce nu veti mai tine dieta respectiva sa puneti la loc ceea ce ati pierdut. Planul de atac al celor 3 zile este unul care, sustin autorii, poate fi urmat de oricine isi doreste rezultate spectaculoase pe termen scurt, fara sa se infometeze si fara sa-si arunce banii pe alimente scumpe.


Daca, totusi, te numeri printre “grasunele” care vor cu orice pret sa scape de 5 kilograme in 3 zile pentru ca trebuie sa mergi la, stiu eu, un eveniment special, iar rochia s-a transformat brusc intr-un corset, acest regim pare perfect.


Sa vedem cum arata mult elogiata dieta de 3 zile:


Ziua 1 – 870 calorii


Micul dejun: o ceasca de cafea simpla sau ceai neindulcit (250 ml – o calorii), jumatate de grepfruit proaspat sau suc (41 de calorii), o felie de paine + o lingurita de unt de arahide (178 de calorii).

Total calorii = 219


Pranz: 125 grame ton in conserva (100 de calorii), o felie de paine (83 de calorii), o ceasca de cafea simpla sau ceai neindulcit (250 ml – o calorii).

Total calorii = 183



Cina: doua felii subtiri de carne (85 grame) de orice tip la gratar sau fiarta (94 calorii), 250 grame fasole (34 calorii), 250 grame morcovi sau sfecla (52 calorii), o ceasca de cafera simpla sau ceai (0 calorii), 250 grame de inghetata de vanilie (288 calorii).

Total calorii = 468



Ziua 2 – 1149 calorii


Micul dejun: o ceasca de cafea simpla sau ceai neindulcit (o calorii), un ou fiert tare (78 calorii), o felie de paine (83 calorii), jumatate de banana (105 calorii).

Total calorii = 266


Pranz: 250 de grame de branza cottage (206 calorii)sau 125 grame de ton in conserva, 5 crackersi sarati (70 calorii), o ceasca de cafea simpla sau ceai (0 calorii).

Total calorii = 273


Cina: un hot-dog sau 2 felii subtiri de carne de vita la gratar (300 calorii), 250 grame de broccoli sau varza (35 calorii), 125 grame de morcovi sau rapita (26 calorii), jumatate de banana (105 calorii), 125 grame de inghetata de vanilie (144 calorii).

Total calorii = 610


Ziua 3 – 859 calorii



Micul dejun: o ceasca de cafea simpla sau ceai neindulcit (0 calorii), 5 crackersi (70 calorii), o felie de branza cheddar (aproximativ 8 grame – 100 calorii)), un mar mic (52 calorii).

Total calorii = 222


Pranz: un ou fiert tare (78 calorii), o felie de paine (83 calorii), o ceasca de cafea sau ceai (0 calorii).

Total calorii = 161


Cina: 250 grame ton in conserva (200 calorii), 250 grame morcovi sau sfecla (52 calorii), 250 grame conopida sau legume cu frunze verzi (23 calorii), 250 grame pepene galben (57 calorii), 125 grame inghetata de vanilie (144 calorii), o ceasca de cafea simpla sau ceai (0 calorii).

Total calorii = 476


Retine ca meniul trebuie urmat intocmai, sunt permise sarea si piperul, dar excluse categoric alte dressing-uri iar legumele se consuma in stare proaspata sau facute la abur. In plus, nu trebuie sa ciugulesti intre mese nimic altceva, iti este permis fara limita de cantitate consumul de lamai, guma de mestecat, apa, cafea, ceai si bauturi dietetice in cursul celor 3 zile, indiferent de ora.


Exista si cazuri unde alimentele pot avea substituenti, fara repercusiuni asupra dietei, cum ar fi: grepfuit - portocala sau mar; banana – 2 caise, 2 kiwi, papaya; felie de paine – jumatate de baton proteic, 125 grame cereale integrale; ton – branza tofu, carne de pui, migdale; inghetata – iaurt cu fructe normal sau congelat.


Exercitiile fizice pe parcursul celor 3 zile de dieta sunt contraindicate sau macar reduse ca intensitate din cauza numarului scazut de calorii care nu ne pot asigura forta de care avem nevoie.


Cu siguranta, aceasta dieta nu va fi la fel ca celelalte pe care probabil le-ati urmat, mai ales ca nu este un proces pe termen lung si nici nu veti resimti senzatia de foame, gratie surselor bogate de fibre din legumele recomandate.


Tineti cont totusi ca aceasta dieta nu trebuie tinuta pe termen lung deoarece orice regim alimentar cu un aport caloric sub 1200 de calorii este considerat nesigur si periculos pentru sanatate.


De asemenea, aceasta dieta, prin alimentele incluse in meniu, nu asigura toti nutrientii de care organismul nostru are nevoie, deci trebuie privita ca o solutie de ultim moment si nu ca un stil de viata.


Mare atentie daca suferiti de diabet, deoarece acest regim va poate pune in pericol starea de sanatate. Deci, nu luati o hotarare inainte de a consulta medicul specialist, care va poate realiza o dieta personalizata, care sa vizeze pierderea kilogramelor dar care sa includa totusi substantele nutritive de care corpul are nevoie.

tinutele lejere detoxifierea organismului cina pranz micul dejun
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1316 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006574 (s)