News Flash:

Cum sa slabesti daca ai peste 35 de ani

16 Octombrie 2017
1049 Vizualizari | 0 Comentarii
slabita

Daca vrei sa topesti surplusul de kilograme, dar este extrem de important pentru tine ca acest lucru sa se pastreze In timp, nu sa scapi de doua kilograme si la o luna de la terminarea regimului de slabire sa pui deja trei Inapoi, trebuie sa-ti schimbi total stilul de viata de pana acum si sa adpti o dieta plina de vitamine, dar slaba In calorii.


In acest regim de slabire, trebuie sa mananci cat mai multe legume verzi.

 

Ce presupune acest regim de slabire

Mic dejun

Dimineata, este indicat sa bei un suc facut din legume verzi. Acesta te va ajuta si la detoxifierea organismului. Iata cum se prepara! Folosesti un amestec format din varza, spanac si rucola.

Acestea Iti vor pastra corpul bine hidratat si-ti va detoxifia organismul. In plus, vei avea si o piele stralucitoare. Poti manca si un ou fiert cu o felie de paine prajita sau un iaurt cu cateva linguri de ovaz ori o felie de branza si un castravete.


Gustare

 

Bea o cana de ceai verde. si acesta ajuta procesul de detoxifiere, dar te va ajuta si sa scapi mai rapid de grasimile din organism. Mananca un mar verde.

Ce optiuni ai pentru masa de pranz

Pentru pranz, mananca o bucata de peste (presarat cu usturoi verde, proaspat) cu spanac sau cu broccoli ori cu un piure de mazare, alaturi de o salata verde, cu multa ceapa verde. Mai poti consuma si un bol de supa crema de fasole verde (peste aceasta tocati si niste marar sau patrunjel).

Gustare

Pentru a doua gustare a zilei alege sa consumi un iaurt si cateva nuci sau o felie de pepene rosu ori o para, dar si sa bei o cana de ceai verde.

Atentie la cina!


Cina trebuie luata pana In ora 19 si 30. Ce poti sa consumi? Ai putea alege o salata verde cu un piept de pui la gratar. Sau o salata de castraveti si usturoi cu 100 de grame de orez fiert (fiert doar In apa cu putina sare si cu putin marar sau patrunjel tocat) ori o salata verde cu rosii, castraveti si branza.

 

 

mic dejun gustare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1199 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005659 (s)