News Flash:

Cum sa scapi de cearcanele provocate de plansul excesiv. Iata cateva trucuri

3 Iulie 2016
1005 Vizualizari | 0 Comentarii
cearcane
Iti prezentam cateva dintre cele mai bune solutii pentru a indeparta cearcanele provocate de plans sau pentru a preveni problema complet, daca poti sa te aduni si sa actionezi foarte repede, odata ce ai terminat cu plansul.
Sodiul din lacrimi cauzeaza umflaturi in jurul ochilor, incat pielea foarte subtire se irita daca ai plans pentru perioade indelungate de timp. Sa fii hidratata este una dintre cele mai bune metode pentru a preveni aceste cearcane provocate de plans, dar cand plangi foarte mult, poate ca nu-ti vei aminti sa bei apa.
Prevenirea
Cea mai buna metoda de a preveni aparitia cearcanelor este sa nu freci ochii deloc. Cum vor aparea mancarimi, frecarea lor este un instinct natural, dar pastreaza-ti calmul si tamponeaza ochii cu un servetel de hartie moale sau o batista.
Chiar daca reusesti sa nu iriti ochii, vei avea nevoie de niste comprese reci. Poti folosi orice, de la un prosop inmuiat in apa rece, la pungute reci de ceai, dar niciodata nu pune gheata direct pe piele. Daca nu vrei sa folosesti cuburi de gheata ca remediu impotriva cearcanelor, infasoara-le intr-un prosop de hartie mai intai.
Sa indepartezi machiajul este urmatorul pas, doar dupa ce ochii tai vor arata mai bine. Nu freca pielea prea mult in timpul demachierii. Poti aplica comprese reci din nou, dupa ce ai terminat de curatat fata.
Sa dormi cu capul ridicat este o alta metoda benefica si te ajuta mai ales daca ai adormit plangand, deci asigura-te ca folosesti perna potrivita.
Solutii pentru cearcane provocate de plans
Dimineata, unul dintre cele mai bune remedii pentru cearcane provocate de plans este castravetele clasic. Feliaza un castravete rece si aplica bucatile pe ochi pentru 10 minute.
Cafeina te poate ajuta pentru redresarea pielii, deci daca ai un ceai cafeinizat, aplica pungutele reci si ude pe ochi pentru un proces de recuperare rapida dimineata.
Daca ochii tai sunt umflati de la plans, albusul de ou te poate ajuta. Aplica albus de ou batut si rece sub ochi. Lasa-l sa actioneze pana se usuca, apoi clateste, iar pielea ta isi va reveni.
Nu uita sa te hidratezi cand ai ochii cu cearcane provocate de plans si evita orice aliment sarat. Sodiul a cazuat deja problema si se poate agrava daca folosesti gustarile sarate…

cearcanele plansul prevenirea daca ochii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1257 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006202 (s)