News Flash:

Cum sa salvezi o persoana de accident vascular cerebral folosind doar un ac?

20 Noiembrie 2017
1455 Vizualizari | 0 Comentarii
ac

Metoda neconventionala de salvare a vietii umane in timpul unui accident vascular cerebral este o metoda a unui profesor chinez care spune ca ar trebui sa ai mereu un ac in casa.

Acest sfat poate ajuta pe cineva sa supravietuiasca. Niciodata nu stii daca viata cuiva poate depinde de tine.

Cand cineva are un accident vascular cerebral, capilarele creierului se intind. Ai nevoie de odihna si de o ambulanta. Aceste sfaturi te vor ajuta sa salveti viata cuiva!

Stai calm! Indiferent de locul in care se afla victima, nu o misca, pentru ca daca muti pacientul, capilarele se vor sparge si vor aparea unele sangerari in creier!

Cel mai bine ar fi sa ai un ac de seringa la domiciliu sau un ac simplu de cusut. Trece acul prin foc pentru a il steriliza si apoi inteapa varful fiecarui deget.

Nu este necesara nicio acupunctura specifica; ar trebui sa fie doar cativa milimetri de la unghii. Sangele trebuie sa poata sa curga. Daca sangele nu incepe sa curga, strange degetul pana cand sangele va curge.

Cand toate cele 10 degete incep sa sangereze, asteapta cateva minute – vei vedea ca victima va reveni la viata!
Daca gura victimei este distorsionata, maseaza-i urechile pana cand devin rosii – astfel incat sangele poate veni. Apoi inteapa cu acul fiecare ureche in partea moale, pentru a cadea 2 picaturi de sange din fiecare ureche. Cateva minute mai tarziu, gura nu va mai fi distorsionata. Asteapta pana cand victima ajunge la starea normala, apoi mergeti la spital.

Aceasta metoda de varsare de sange pentru salvarea vietii este o metoda chinezeasca, iar aplicarea sa practica este 100% eficienta, iar oamenii pot supravietui unui accident vascular cerebral.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004937 (s)