News Flash:

Cum sa prepari si sa folosesti ceaiul de ghimbir astfel incat sa arzi gra­si­mile si sa elimini toxi­nele

30 Aprilie 2016
831 Vizualizari | 0 Comentarii
ghimbir
100 g ghimbir proaspat furnizeaza pana la 35 mg vitamina C. Contine vitamina B1 si B2 (0,05 mg, respectiv 0,2 mg la 100 g), dar 5,2 mg de vitamina B3, dar siuleiuri esentiale si rasini. Ca sa prepari un ceai bun de ghimbir ai nevoie de:

- 2 linguri de ghimbir proaspat ras (ghimbirul se spala bine, se curata de coaja si se da pe raza­toa­re)

- 2 cani de apa
Cum il preparati: 

Puneti apa pe foc, adaugati ghimbirul. Cand apa in­cepe sa fiarba, faceti focul mic si la­sati ceaiul sa mijoteasca aproxi­mativ 15 minute (cu capac). 

Daca doriti sa slabiti, ceaiul de ghimbir este alegerea ideala. Atentie insa, daca aveti probleme gastro-intes­ti­nale sau cardiace, evitati dieta cu ghim­bir! Cele mai bune re­zultate se obtin daca beti ceai de ghimbir pe sto­macul gol, intre mese, 4 cani pe zi, timp de 2 sap­tamani. Du­pa o pauza de 7 zile, puteti re­lua dieta. Pentru a in­ten­sifica efec­tele ghim­birului, consu­mati alimente usoare, iar ultima masa a zilei sa fie cu trei ore inainte de cul­care.

 


ghimbir vitamina c uleiuri esentiale rasini
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1025 (s) | 34 queries | Mysql time :0.026921 (s)