News Flash:

Cum sa prepari o CIORBA AROMATA CU PUI AFUMAT SI CASCAVAL TOPIT

26 Iulie 2016
1165 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6660 RON (-0.0003)
USD: 4.0348 RON (-0.0072)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
ciorba aromata
CIORBA AROMATA CU PUI AFUMAT SI CASCAVAL TOPIT

 INGREDIENTE
300 g de pui afumat
3 linguri de cascaval topit
3 cartofi
1 morcov
1 ceapa
marar pentru ornare
sare si piper, dupa gust
ulei
MOD DE PREPARARE
Fierbeti carnea, o scoateti din supa si o taiati in bucati potrivite, dupa care o puneti iarasi in supa.
Adaugati cartofii taiati cuburi si morcovul taiat marunt sau dat prin razatoare.
Caliti ceapa pana devine aurie si adaugati-o in ciorba.
Adaugati cascavalul topit.
Fierbeti la foc incet 15-20 de minute pana cand e gata si cascavalul s-a topit.
Serviti ciorba cu marar tocat sau alte verdeturi la dorinta.

pui afumat cascaval topit cartofi morcov ceapa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1260 (s) | 23 queries | Mysql time :0.029306 (s)