News Flash:

Cum sa prepari o CIORBA AROMATA CU PUI AFUMAT SI CASCAVAL TOPIT

26 Iulie 2016
489 Vizualizari | 0 Comentarii
ciorba aromata
CIORBA AROMATA CU PUI AFUMAT SI CASCAVAL TOPIT

 INGREDIENTE

300 g de pui afumat

3 linguri de cascaval topit

3 cartofi

1 morcov

1 ceapa

marar pentru ornare

sare si piper, dupa gust

ulei

MOD DE PREPARARE


Fierbeti carnea, o scoateti din supa si o taiati in bucati potrivite, dupa care o puneti iarasi in supa.

Adaugati cartofii taiati cuburi si morcovul taiat marunt sau dat prin razatoare.

Caliti ceapa pana devine aurie si adaugati-o in ciorba.

Adaugati cascavalul topit.

Fierbeti la foc incet 15-20 de minute pana cand e gata si cascavalul s-a topit.

Serviti ciorba cu marar tocat sau alte verdeturi la dorinta.

pui afumat cascaval topit cartofi morcov ceapa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0813 (s) | 35 queries | Mysql time :0.018712 (s)