News Flash:

Cum sa prepari o CIORBA AROMATA CU PUI AFUMAT SI CASCAVAL TOPIT

26 Iulie 2016
3277 Vizualizari | 0 Comentarii
ciorba aromata
CIORBA AROMATA CU PUI AFUMAT SI CASCAVAL TOPIT

 INGREDIENTE
300 g de pui afumat
3 linguri de cascaval topit
3 cartofi
1 morcov
1 ceapa
marar pentru ornare
sare si piper, dupa gust
ulei
MOD DE PREPARARE
Fierbeti carnea, o scoateti din supa si o taiati in bucati potrivite, dupa care o puneti iarasi in supa.
Adaugati cartofii taiati cuburi si morcovul taiat marunt sau dat prin razatoare.
Caliti ceapa pana devine aurie si adaugati-o in ciorba.
Adaugati cascavalul topit.
Fierbeti la foc incet 15-20 de minute pana cand e gata si cascavalul s-a topit.
Serviti ciorba cu marar tocat sau alte verdeturi la dorinta.

pui afumat cascaval topit cartofi morcov ceapa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1111 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005600 (s)