News Flash:

Cum sa nu fii mandru de un asemenea copil? A invatat toata copilaria in timp ce statea pe camp cu vitele la pascut, iar acum ajuns sa isi indeplineasca un vis pentru care singur a luptat

18 Iunie 2018
989 Vizualizari | 0 Comentarii
copil

Flavius Toarga a fost felicitat recent de reprezentantii Ministerului Apararii Nationale, dupa ce dupa ce s-au afisat rezultatele la admiterea la Academia Fortelor Aeriene „Henri Coanda”din Brasov.

Flavius a fost admis aici cu nota 10 la examen si media finala 9.99, adica cea mai mare de la sectia de controlor trafic aerian a academiei.

A plecat dintr-o localitate mica din Mehedinti, dintr-o familie modesta si a intrat cu nota 10 si media 9,99 la sectia de controlor trafic aerian a Academiei Fortelor Aeriene „Henri Coanda”din Brasov. Este povestea lui Flavius Toarga, a carei mama nu se sfieste sa spuna ca pentru a-si atinge visul, a invatat chiar pe cand pastea vitele, pe camp.

Flavius spune ca nu se astepta sa obtina cea mai mare medie la admitere, iar pentru el cel mai important era sa fie admis la sectia la care si-a dorit.

„In mare parte am invatat singur, dar am primit si ajutor de la un domn profesor, m-a sprijinit. Sincer, nu ma asteptam sa am cea ma mare nota, dar ma asteptam, oarecum sa intru, pentru ca m-am pregatit pe tot parcursul anului pentru admitere.

Visul meu este sa ajung un controlor foarte bun, sa fiu printre cei mai buni. Este si o responsabilitate foarte mare, este vorba despre viata oamenilor, dar eu sper sa fie bine si o sa ma descurc, pentru ca daca iti doresti un lucru, cu siguranta vei fi bun.”, a spus Flavius Toarga pentru mhalert.ro.

Flavius provine dintr-o familie simpla din Baia de Arama, tatal sau este sofer, mama-casnica, iar despre meseria de controlor de trafic aerian a aflat de la televizor, din filme. A invatat cat a putut de bine, asa ca in urma cu 4 ani a plecat sa studieze la Colegiul National Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia.
A terminat cursurile ca sef de promotie si apoi s-a inscris la examen la Academia Fortelor Aeriene “Henri Coanda” Brasov, sectia “controlor trafic aerian”.

„De fiecare data cand pleaca la scoala, suferim ca parinti. Aici mergea cu vitele, cu cartea in mana. Il trimiteam cu vitele, pe aici, pe aproape si isi lua si cartea cu el”, a povestit cu lacrimi in ochi, mama lui Flavius, Maria Toader.


flavius toarga flavius
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1189 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004647 (s)