News Flash:

Cum sa iti mentii vaginul sanatos: 4 sfaturi care te ajuta sa ai o viata amoroasa perfecta!

25 Mai 2017
1118 Vizualizari | 0 Comentarii
virgina
Pentru a avea o viata amoroasa implinita trebuie sa ai inainte de toate grija de vaginul tau. Cu mult inainte de a intra la menopauza, corpul tau, inclusiv organele reproducatoare pot trece prin diverse modificari din cauza stresului, efectelor secundare ale medicamentelor sau a variatiilor hormonale.
Vestea buna este ca poti mentine sanatatea vaginului daca acorzi atentie catorva detalii. Iata ce trebuie sa faci:

1. Exercitiile Kegel: Aceste exercitii le poti face oricand si oriunde. Ele ajuta la consolidare muschilor vaginului. Ele maresc puterea de contractie, astfel ca orgasmele tale vor fi mult mai intense si de lunga durata. Poti face aceste exercitii in timp de te uiti la televizor, in timp ce conduci si chiar si atunci cand stai la calculator. Nimeni nu va stii ce faci!

2. Poarta lenjerie din bumbac: Acum poti gasi lenjerie de bumba foarte sexy. Este cea mai sanatoasa pentru vaginul tau, caci il lasa sa respire. Astfel, vaginul se va bucura de libertate, iar tu te vei feri de iritatii si infectii, care sunt cauzate in general de lenjeria sintetica.

3. Masturbeaza-te: Numeroase studii au aratat ca masturbarea este foarte sanatoasa pentru femei. Studiile au aratat ca femeile care se masturbeaza au o viata amoroasa mai satisfacatoare, o sanatate mai buna, casnicii si relatii reusite si sunt mult mai constiente. Femeile care se masturbeaza regulat sunt mult mai ferite de infectiile cervicale si urinare. Atunci cand o femeie are orgasm, cervixul se deschide ceea ce permite patrunderea de bacterii benefice. Masturbarea ajuta si la lubrifierea vaginala, care ajuta la eliminarea infectiilor.

4. Foloseste produse bio: Pentru igiena intima este indicat sa folosesti produse bio, care nu contin chimicale. Acestea din urma pot afecta in timp mucoasa vaginului si pot duce la aparitia unor infectii si inflamatii. Foloseste produse speciale, care nu contin parabeni sau alte substante toxice, precum parfum. Chiar si hartia igienica parfumata poate sa iti afecteze sanatatea vaginului. sanatatea.ro

masturbeaza-te
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1198 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006752 (s)