News Flash:

Cum sa folosesti usturoiul pentru a topi grasimea abdominala

24 Mai 2018
1021 Vizualizari | 0 Comentarii
ust

Usturoiul are un efect miraculos cand vine vorba de scaderea in greutate. Este considerat a fi un bun supresor al apetitului si stimuleaza metabolismul sa arda in mod eficient depozitele de grasime. Aroma puternica a usturoiului stimuleaza centrul de satietate de la nivelul creierului, determinand astfel instalarea mai rapida a senzatiei de satietate. Mai exact, usturoiul reduce apetitul alimentar prin cresterea senzitivitatii creierului la leptina – hormonul care regleaza metabolismul si apetitul. In plus, usturoiul stimuleaza productia de norepinefrina, un neurotransmitator care are rolul de a intensifica metabolismul.

Studii efectuate pe soareci de laborator arata ca cei carora li s-a administrat alicina, substanta activa din compozitia usturoiului, si-au redus tensiunea si nivelul insulinei din corp, ceea ce i-a ajutat sa slabeasca mai usor, spre deosebire de cei din al doilea grup care nu au urmat acest tratament.

Cum sa folosesti usturoiul pentru a topi grasimea abdominala: Ai nevoie de 3 catei de usturoi, sucul de la o lamaie si de o cana cu apa. Mai intai amesteca apa cu sucul de lamaie, apoi mesteca bine cateii de usturoi si bea bautura preparata. Tratamentul cu usturoi are o eficienta maxima daca se face dimineata, inainte de a manca sau de a bea orice altceva. Rezultatele benefice se vor vedea in cel mult doua saptamani.

Usturoiul contine compusi sulfurati, dintre care alicina este cea mai activa substanta. Acesti compusi sunt cunoscuti de foarte multa vreme pentru efectele lor terapeutice: scaderea tensiunii arteriale, scaderea colesterolului rau, efect antimicrobian, combaterea micozelor cutanate, prevenirea racelilor, stimularea imunitatii

Adevarul despre usturoi este usor de descoperit. Ce este interesant este faptul ca de-a lungul timpului, calitatile sale au fost confirmate. In prezent, usturoiul este considerat important gratie modului in care acesta poate ajuta la prevenirea a multiple boli. Usturoiul a fost folosit inca din Evul Mediu pentru o sanatate optima. Oamenii de stiinta au descoperit noi utilizari interesante ale acestui aliment si beneficiile pe care aceasta le poate oferi.

Tratarea cancerului – Da, usturoiul poate ajuta inclusiv in tratarea cancerului. Studiile au aratat ca anumite substante din compozitia usturoiului, cum ar fi dialil disulfidul, au efecte veritabile in distrugerea celulelor canceroase si ajuta la dezvotlarea unui sistem imunitar puternic. Usturoiul este cunoscut pentru reducerea dezvoltarii tumorilor papilare.

Echilibrarea tensiunii arteriale – Uimitor dar adevarat. Usturoiul poate ajuta la echilibrarea hipertensiunii arteriale. Medicina traditionala din Asia recunoaste faptul ca usturoiul este eficient in controlarea hipertesiunii arteriale, fapt confirmat de specialistii din intreaga lume. Pentru ca usturoiul sa contribuie la scaderea tensiunii arteriale, puteti consuma suc proaspat, un catel de usturoi in lapte cald sau pur si simplu un catel de usturoi, in fiecare zi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Usturoiul este cunoscut pentru faptul ca ajuta la vindecarea infectiilor urechii la copii. Acesta actioneaza ca antibiotic natural, fara efecte secundare intrucat are puternice proprietati antibacteriene si antimicrobiene. Sucul crud obtinut din cativa catei de usturoi poate fi introdus direct in ureche. Acest lucru poate determina durere, intrucat ustoroiul incepe sa actioneze asupra microbilor care au declansat infectia. Durerea nu va persista foarte mult timp, iar infectia va fi inlaturata.

Usturoiul ca antibiotic Usturoiul este un antibiotic natural si cea mai buna parte este ca acesta nu distruge si bacteriile sanatoase. Destul de multe persoane folosesc usturoiul ca antibiotic, in mod eficient.
Cresterea nivelului de antioxidanti – Usturoiul stimuleaza cresterea nivelului de antioxidanti din organism, ajuta la scaderea valorilor glucozei serice si a tensiunii arteriale.

Usturoiul ajuta la eliminarea toxinelor din organism, fiind o alternativa buna de detoxifiere.
Usturoiul contine alicina, un compus puternic care actioneaza ca antibiotic si ajuta la vindecarea infectiilor cutanate. Este interesant de stiut ca alicina se formeaza doar atunci cand usturoiul este taiat sau zdrobit.
In trecut usturoiul era recunoscut nu doar pentru faptul ca respingea vapirii ci si pentru faptul ca ajuta la vindecarea ranilor si vanatailor. De asemenea, usturoiul era un tratament popular pentru indigestie si balonare.
Usturoiul are efecte benefice si asupra pielii. Consumul regulat de usturoi tonifica pielea si o face neteda, iar unghiile devin mai tari. Un alt avantaj este ca usturoiul poate tine sub control matreata.


tratarea cancerului antibiotic usturoiul usturoi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1231 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005328 (s)