News Flash:

Cum sa calatoresti oriunde in Europa la preturi incredibil de mici?

14 Ianuarie 2015
1640 Vizualizari | 1 Comentarii
Europa nu mai este de ceva timp atat de departe. Singurul lucru care ne tine departe de o vacanta sunt preturile. Agentiile de turism au uneori preturi exagerate. De aceea vreau sa te invat cum procedez eu ca sa evit sa platesc pentru o vacanta mai mult decat face. Si cu cazarea si cu biletele de avion. Cum? Aveti mai jos explicatia pas cu pas:
1. Cazare ieftina oriunde in Europa
Pentru cazare la preturi mici oriunde in Europa, inclusiv Romania, folosesc de obicei aplicatia HotelsCombined de mai jos. Aceasta unealta cauta prin marile site-uri de rezervari online, inclusiv Booking, Expedia, Getaroom dar si in lanturile mari de hoteluri, asa ca le aveti pe TOATE in una singura:
Introduceti destinatia, orasul sau zona, datele de sosire si de plecare, si numarul de persoane. Apoi cautati. Rezultatele sunt ordonate dupa recomandare, daca vreti cele mai ieftine cazari in Europa sortati dupa Tarif din meniul de deasupra ofertelor.


Exemplu 3 nopti la un hotel in Paris cu doar 119 euro pentru 2 persoane, adica 60 euro de persoana.
Este foarte important sa FACETI REZERVAREA atunci cand gasiti o oferta care va convine. In caz contrar cand va intoarceti puteti avea surpriza ca nu mai gasiti pretul respectiv. Eu am patit-o si nu e placut! :)
Sa va uitati atenti cand faceti rezervarea, exista si oferte de hoteluri care ofera camere cu baie la comun sau hosteluri cu dormitoare cu mai multe paturi. Alegeti exact ce va doriti, nu altceva. Exemplul de mai sus este pentru o camera dubla cu baie proprie
Daca doriti preturi si mai mici va recomand AirBnb, un site unde sunt inscrisi proprietari care inchiriaza camere din apartamentul lor, sau studiouri/apartamente in regim hotelier, pentru preturi incepand de la 8 euro pe noapte. Prin acest serviciu am stat de multe ori in conditii excelente, la o fractie de pret, cu o gazda din zona, care te si poate sfatui cum sa iti faci vacanta mai placuta. Cu ocazia asta iti faci si prieteni noi!
Bonus? Daca va inscrieti acum pe AirBnb, la prima rezervare pe care o faceti oricand calatoriti, primiti inapoi 21 euro!!! Si bineinteles va puteti inscrie apartamentul daca doriti ca site-ul sa va trimita clienti.

2. Bilete de avion ieftine oriunde in Europa
Pentru a cauta bilete de avion la cele mai mici preturi folosesc site-ul Vola. Este o aplicatie care cauta in mii de zboruri de la sute de companii aeriene din lume pentru a gasi cele mai bune oferte. Fie ca e vorba de Paris, Londra, Roma sau orice alta destinatie din Europa/din lume, la Vola gasesti cele mai bune oferte, daca stii cum sa cauti.
Pentru a folosi site-ul Vola pasii sunt urmatorii. Pe site-ul Vola alegeti punctul de plecare, de exemplu Bucuresti Otopeni, sau Cluj, Timisoara, Iasi. Apoi alegeti destinatia, datele de plecare si intoarcere si numarul de persoane pentru care doriti sa faceti rezervarea si apasati butonul de cautare.
Acum intervine partea interesanta: daca sunteti flexibili si nu aveti date fixe de calatorie, puteti sa va folositi de 2 instrumente care pe mine ma ajuta de fiecare data sa gasesc cele mai ieftine bilete avion. Pe pagina pe care sunt afisate rezultatele aveti butoanele de „+- 3 zile” si „Calendar tarife” care afiseaza preturile aceluiasi bilet in alte zile decat cele selectate.
Exemplu:
vedeti mai sus biletul gasit Bucuresti Roma si retur la 50 euro plus taxe, dar si taburile ajutatoare unde gasiti bilete avion chiar si mai ieftine.
Foarte important!!! Cand gasiti o oferta de avion care va convine, mai ales la un pret redus, FACETI REZERVAREA! De obicei la preturile mici afisate sunt doar cateva bilete si sunt si alte persoane interesate, mai ales in destinatiile importante. Sunt sanse ca a doua zi sa va treziti cu alte preturi mai mari si e neplacut.
Optional puteti sa va faceti si o Asigurare medicala de calatorie
Va doresc vacanta placuta!
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006047 (s)