News Flash:

Cum sa ai rufe curate. Iata cateva sfaturi pretioase de care trebuie sa tina cont toate gospodinele atunci cand folosesc masina de spalat

20 Mai 2018
937 Vizualizari | 0 Comentarii
rufe

Toate gospodinele stiu ca atunci cand vine vorba despre spalatul rufelor trebuie respectate mai multe reguli elementare. Altfel, hainele lor si ale membrilor familiei s-ar putea transforma intr-un dezastru. Daca vreti sa va dam un exemplu in acest sens, ganditi-va doar cum ar fi daca ati spala rufele albe cu cele negre sau colorare? Cel putin hainele albe ar ajunge direct la gunoi!

Pe langa aceasta regula, care spune ca este interzisa total spalarea rufelor in culori deschise alatui de cele negre sau in culori mai inchise, exista si alte principii clare atunci cand vine vorba despre haine si masina de spalat. In cele ce urmeaza iti prezentam cateva dintre ele! Aceste sfaturi te vor ajuta sa eviti de acum inainte cele mai comune greseli, despre care s-ar putea sa nici nu iti fi dat seama ca le faci!
Invata sa citesti etichetel produselor! O camasa, o bluza sau un pantalon dintr-un material sintetic s-ar putea degrada semnificat daca setezi masina sa spele la temperaturi peste 40 de grade Celsius.

Goleste masina de spalat haine de indata ce s-a terminat ciclul spalarii! Nu vrei nici sa se imnulteasca bacteriile in mediul umed care le e propice, si nu vrei nici ca hainele sa capete un miros neplacut.
Ai grija la cantitatea de detergent pe care o folosesti! Asta deoarece detergent mai mult nu inseamna rufe mai curate! Cel mai bine ar fi sa nu umpli compet capacul, trei patrimi din el fiind, de regula, suficient. Daca nu esti sigura de cantitatea necesara, obisnuieste-te sa folosesti capsule pentru spalat.
Cumpara-ti lenjerie de pat de calitate si spal-o la temperturi ridicate, pentru a impiedica inmultirea acarienilor.


Spala prosoapele de bucatarie la o temperatura de cel putin 60 de grade Celsius, intr-un ciclu de spalare de cel putin o ora.
Evita sa setezi masina de spalat rufe la temperaturi prea joase daca folosesti detergenti pudra. Asta deoacere acest tip de produs pentru spalarea hainelor nu se dizolva la fel de bine ca cel lichid in apa cu o temperatura mai scazuta.
Curata usa masinii de spalat si sertarul in care pui detergetul, balsamul si inalbitorul cel putin o data pe luna!
Daca ai o masina de spalat in care rufele sunt puse de sus, ai gija ca ultimele introduse sa fie cele mai murdare, si nu invers!

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006332 (s)