News Flash:

Cum reuseste Beyonce sa slabeasca. Iata o dieta foarte buna a vedetei

28 Iulie 2018
895 Vizualizari | 0 Comentarii
beyonce

Realizata in urma cu 50 de ani de Stanley Burroughs, ca program rapid de detoxifiere si repaus alimentar, dieta cu limonada a devenit populara in urma cu cativa ani, dupa ce Beyonce a anuntat o scadere in greutate de aproximativ 9 kg intr-un timp foarte scurt.

Desi initial a fost creata cu intentia de a elibera organismul de toxine si reziduuri interne rezultate in urma unei diete gresite, lipsei activitatii sportive si a unei atitudine mentale negative, dieta cu limonada a devenit in timp un program rapid de scadere in greutate.

 Pe perioada programului nu sunt permise alimentele solide sau suplimentele. Singurul "aliment" permis este elixirul miraculos (limonada) care mentine hidratarea organismului.

 Se servesc cel putin 6 portii de limonada pe zi; seara, este permis un ceai laxativ inainte de culcare, in cazul in care este necesar. 

 O portie de limonada trebuie sa contina:

-2 linguri suc de lamaie proaspat;

-2 linguri sirop de artar organic, grad B;

-1/10 lingurita piper rosu;

-300 de grame apa filtrata

Dupa 4-14 zile de dieta, in care consumati cat mai multe supe, fructe si legume, se introduc treptat alimentele solide, incepand cu supe de vegetale si continuand cu fructe si legume.

Dieta cu limonada ajuta la scaderea rapida in greutate deoarece se bazeaza pe o deficienta majora de calorii; cu toate acestea, scaderea afecteaza cantitatea de apa din organism si masa musculara, nu grasimile - principala tinta a unei diete.

sursa: one.ro


stanley burroughs beyonce limonada
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1113 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004932 (s)