News Flash:

Cum reactioneaza fiecare zodie dupa o cearta cu partenerul

20 Martie 2017
1266 Vizualizari | 0 Comentarii
cearta

Cu totii avem momente in care ne certam, din diferite motive, si asta pentru ca nu suntem toti la fel. Ce spun astrele despre ce invata fiecare zodie dupa ce s-a certat, afla intr-un horoscop inedit, mai jos:
BERBEC
Cei nascuti in zodia Berbec regreta profund ca au ridicat tonul la cealalta persoana si s-au purtat necuviincios, chiar daca nu fac multi pasi pentru reconciliere. S-ar putea sa fie chiar distanti.

TAUR
Adevarata batalie pentru un Taur este cea data in interior. Dupa o discutie aprinsa, acesta afiseaza un calm pe fata, insa in inima sa inca se zbat intrebarile.

GEMENI
Acestia reactioneaza cel mai calm cu putinta. Se comporta ca si cum cearta nu ar fi avut loc si merg mai departe. Nu tot timpul este o solutie, pentru ca asta poate demonstra ca nu ai invatat nimic din discutia respectiva.

RAC
Acesta se simte vinovat dupa o cearta, avand pe constiinta supararea persoanei cu care nu a vorbit tocmai politicos si pe un ton de surdina.

LEU
Leii sunt cersetori de atentie, iar dupa o cearta, chiar daca deja le-a trecut, o vor face in continuare pe suparatii pentru a fi giugiuliti.

FECIOARA
Fecioarele lasa greu de la ele, avand in cap tot timpul motivul de la care a pornit cearta. Nu va renunta pana cand nu va primi parerile de rau din partea celuilalt.

BALANTA
Balantele stiu sa ceara iertare analizand cat de importanta a fost cearta respectiva si incercand sa inteleaga ceva din discutie.

SCORPION
Scorpionii pastreaza legea tacerii dupa o discutie ca la usa cortului. Acestia asteapta ca celalalt sa isi dea seama unde a gresit.
SAGETATOR
Sagetatorii se supara foarte repede, insa supararea nu tine foarte mult, intelegand in final ca viata continua cu si fara starile de imbufnare.

CAPRICORN
Capricornul este curios daca persoana cu care s-a certat va mai continua relatie cu el, acesta fiind motivul principal de temere, incat chiar uita cine este vinovat si cine nu.

VARSATOR
Varsatorii spun „Stop, pauza!” si prefera sa stea o vreme izolati pentru a analiza in detaliu ce este de facut pentru mai departe.

PESTI
Pe moment, acesta nu este foarte afectat de discutia avuta, luand totul asa cum vine. Pe parcurs insa, in functie de invatamintele trase, realizeaza daca l-a afectat sau nu discutia si cat de important este rolul lui intr-o relatie de prietenie.


berbec taur gemeni rac leu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005907 (s)