News Flash:

Cum prepari CEL MAI BUN BALSAM DE RUFE NATURAL

22 Martie 2017
1069 Vizualizari | 0 Comentarii
balsam rufe

Cred ca tuturor ne place ca hainele noastre sa aiba un miros placut! Insa, din pacate, balsamul comercial de rufe este plin de chimicale si compusi care pot fi daunatori sanatatii tale si a familiei tale!


Expertii au afirmat ca aceste chimicale sunt foarte periculoase pentru copiii mici.

 

Iata ce trebuie sa stii – expertii spun ca ingredientele chimice din balsamul comercial pot provoca alergii!

Cel mai grav este ca ele se regasesc in cantitati mari in balsamul de rufe, ceea ce inseamna ca dauneaza sanatatii: daca nu poti sa il mananci, nu il pune nici pe piele! Asa ca poate vrei sa te gandesti data viitoare, cand vine vorba de un balsam. Acest produs intra in corp prin piele si poate avea efecte negative.

Ei bine, DA, trebuie sa ai mare grija!

Acesta este principalul motiv pentru care ar trebui sa eviti folosirea balsamului de rufe pe baza de chimicale, cand iti speli hainele, mai ales daca e vorba de hainele copiilor. Ftalatii sunt adaugati pentru a da aroma, iar studiile au aratat ca dauneaza echilibrului hormonal. Asadar, prin folosirea balsamului de rufe, te expui la pericole fara sa-ti dai seama.


Acum, speram ca ai inteles ca trebuie sa ai mai multa incredere in produsele naturale si sa le folosesti.

 

Ai nevoie de ingrediente simple si accesibile, cum ar fi bicarbonatul de sodiu, apa, uleiuri esentiale si otet de mere. Acest balsam de rufe natural este simplu si usor de preparat. Trebuie doar sa urmezi cateva instructiuni simple.

Vei avea nevoie de:

5-6 linguri de bicarbonat de sodiu

250 de ml de apa fierbinte

1 litru de otet de mere

20-30 de picaturi de ulei esential (la alegere)

Recipient din plastic

Instructiuni:

Acest balsam de rufe este foarte simplu de preparat – intai vei avea nevoie de un recipient din plastic (aproximativ 5 litri), deoarece va face spuma. Apoi trebuie sa combini apa, bicarbonatul si otetul de mere.

Ingredientele combinate vor avea o reactie chimica, facand bule. Dupa aceasta, trebuie sa adaugi uleiul esential preferat, sa inchizi recipientul si sa agiti bine.

Ai grija sa nu inchizi bine recipientul de plastic, dupa ce ai facut amestecul, intrucat acest balsam trebuie sa „respire”.


Depoziteaza-l in baie si foloseste 50 de ml la o spalare. Ininte de fiecare utilizare agita bine continutul. Aceasta cantitate este suficienta pentru a avea rufele curate si inmiresmate!

 

secretele.com

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005715 (s)