News Flash:

Cum poti sa iti faci acasa cel mai bun supliment de calciu si magneziu

18 Aprilie 2016
1457 Vizualizari | 0 Comentarii
supliment2
Importanta calciului si a magneziului pentru un organism sanatos, dar mai ales pentru un sistem osos functional, a fost stabilita de zeci de ani. Absorbtia acestor minerale nu este usoara, iar suplimentele din comert nu sunt intotdeauna eficiente, ba uneori pot face mai mult rau. Nu conteaza cat de multe miligrame de calciu are un supliment, daca duce la formarea pietrelor la rinichi, asa ca cel mai bine este sa apelezi la solutii naturale de calciu.

Cea mai eficienta alternativa este coaja de ou organic. O lingurita de pudra de coaja de ou contine: 750 - 800 mg de calciu plus alte microelemente asimilabile:magneziu, bor, cupru, fier, mangan, molibden, sulf, silicon, zinc, etc (27 elemente in total). Compozitia coajei de ou este foarte asemanatoare cu cea a oaselor si a dintilor nostri.

Iata cum iti poti face acasa un supliment natural de calciu si magneziu, folosind doar doua ingrediente: oua si lamaie
Puneti cu grija, intr-un borcan cu gura larga, bine sterilizat inainte, cateva oua intregi proaspete si spalate. Le acoperiti cu suc de lamaie proaspat stors. Inchideti bine borcanul si il puneti in frigider. Agitati usor lichidul din borcan, de cateva ori in timpul zilei. 

Cand calciul din coji se va dizolva in zeama de lamaie veti observa niste bule in jurul oualor. Dupa aproximativ 44-48 de ore, cand barbotarea s-a oprit, scoateti cu grija ouale din borcan pentru a nu sparge membranele. Sigilati bine borcanul si agitati amestecul. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006136 (s)