News Flash:

Cum le place femeilor sa faca amor, dar le este rusine sa spuna

25 Martie 2017
1095 Vizualizari | 0 Comentarii
fac dragoste31
Femeile au dorinte sexuale pe care si-ar dori sa le puna in practica, dar se tem ca partenerii le vor intelege gresit sau ca isi vor forma o parere negativa despre ele.
Totusi, in urma unui sondaj realizat de publicatia Men’s Health, respondentele au marturisit sub protectia anonimatului cum le place sa faca sex, dar nu au curajul sa le spuna barbatilor.
Sa le fie sarutat si lins tot corpul
Femeile care au participat la sondaj, in cea mai mare parte, au mentionat ca si-ar dori ca partenerii sa acorde atentie in timpul sexului intregului lor trup. De regula, barbatii se axeaza pe stimularea acelorasi zone erogene.
Mai mult sex oral
Cele mai multe femei s-au declarat nemultumite de cat sex oral primesc din partea partenerilor. Cel mai adesea, ele le fac partenerilor sex oral sperand ca gestul va fi reciproc. Iar atunci cand au parte de sex oral, si-ar dori mai multa variatie: partenerii sa foloseasca gura, dar si limba, degetele, iar din cand in cand sa le penetreze si sa revina la sex oral.
Cum le place femeilor sa faca sex: sa joace rol de prostituata Una dintre cele mai intalnite fantezii in cazul femeilor este sa intre in pielea unei prostituate de lux, astfel incat sa se poata dezlantui in timpul unei partide de sex atunci cand simte nevoia. „Am obosit sa fiu mereu doamna fina din dormitor, sa fac numai dragoste si sa fiu tandra de fiecare data. As vrea sa faca sex salbatic cu mine, ca si cum nu i-ar pasa cine sunt. Sa se transforme intr-un animal sexual si sa ma faca sa-l implor sa se opreasca“, dupa cum a descris una dintre respondente.
Cum le place femeilor sa faca sex: sa li se vorbeasca deocheat Desi barbatii sunt destul de tacuti in timpul actului sexual, suprinzator de multe femei dintre cele care au participat la sondaj, au declarat ca si-ar dori ca partenerii sa le descrie, uneori folosind si cuvinte vulgare, ceea ce vor sa le faca in timpul partidei de sex sau felul in care ii fac sa se simta. Folosirea unui „limbaj colorat“ este dorit de femei in intimitate tocmai pentru ca le socheaza si au senzatia ca fac ceva interzis.
Cum le place femeilor sa faca sex: sa fie tratate mai agresiv in pat O dorinta secreta foarte des mentionata a fost cea care face refererire la „partide de sex ceva mai agresive“, noteaza Men’s Health. „Agresiv“ se refera la folosirea unor accesorii cum ar fi catuse, bici sau face trimitere la activitati precum legarea cu esarfe, plesnitul la fund, trasul de par etc. Surprinzator, multe femei si-au exprimat dorinta de a juca ele rolul agresorului.
Sursa adevarul.ro

femeile dorinte sexuale zone erogene
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1292 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006879 (s)