News Flash:

Cum le convingea Dani Mocanu pe femei sa se prostitueze?

30 Septembrie 2017
1094 Vizualizari | 0 Comentarii
mocanu
Pe numele manelistului Dani Mocanu s-a deschis un dosar in care este acuzat de proxenetism. Cantaretul ar fi scos bani frumosi de pe urma femeilor pe care le convingea sa se prostitueze.

Tactica lui era una bine gandita si, dupa ce le facea pe femei sa se indragosteasca de el, le plasa diferitilor clienti.

Victimele au fost si ele audiate de procurori, iar acestea au marturisit cum au fost convinse sa practice cea mai veche meseriedin lume.

"Mi-a spus ca a fost dragoste la prima vedere, ca vrea sa imi arate lumea, ca nu a mai iubit pe nimeni ca pe mine. Aveam multe turnee, am vazut Europa cu el. Eram fericita. Chiar parea un om bun. Imi promisese si un inel", potrivit posturilor de televiziune. 


Dupa un concert in Anglia, in camera de hotel mi-a spus ca viata lui este in pericol. Ca este cautat de camatari, ca are datorii si ca sunt singura persoana care il poate salva. Ca trebuie sa ma culc de cateva ori cu camatarii pana merge el in tara sa faca rost de bani. L-am iubit, l-am crezut si am acceptat", a mai spus una din victime.

Dupa ce, initial, a fost retinut, Dani Mocanu a fost eliberat sub control judiciar, fiind in continuare anchetat.

Galerie Foto


dani mocanu proxenetism indragosteasca clienti meserie 
Distrib

dani mocanu proxenetism indragosteasca clienti meserie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1327 (s) | 32 queries | Mysql time :0.009519 (s)