News Flash:

Cum l-a convins Lidia Buble pe Razvan sa plece de langa sotie si copii: ”Nu le-a dat nicio sansa sa-si repare mariajul"

24 Iulie 2017
1671 Vizualizari | 0 Comentarii
buble

Lidia Buble e o femeie hotarata care stie sa se impuna si sa obtina ce-si doreste, iar relatia cu Razvan Simion se pare ca e dovada vie a ambitiei acesteia. Apropiati ai celor doi sustin ca artista nu i-a dat nicio sansa matinalului de a-si salva casnicia.


O sursa apropiata cuplului Lidia Buble-Razvan Simion sustine ca povestea de dragoste dintre cei doi a fost ”usor romantata” si ca lucrurile nu stau chiar asa cum s-a povestit. Se pare ca cea care a tras cu dintii de relatie a fost artista, care nu i-a dat nicio sansa matinalului ca sa-si salveze casnicia.

 

”Toate informatiile aparut sunt usor romantate. Noi, cei din preajma lor stim asa: s-au vazut, ceva chimie a existat si, drept urmare, dupa cateva sms-uri schimbate, ea i-a propus sa petreaca noaptea impreuna. Razvan si-a dorit impacarea cu adevarat si ii spusese Lidiei ca nu mai poate continua cu ea pentru ca-i pare rau ca si-a distrus familia, insa ea nu s-a putut acomoda cu asta.


Il suna continuu, ii trimitea mesaje noaptea, la doua, si, vazand probabil ca pierde teren, a marcat decisiv: din ce stiu, i-a trimis lui Razvan, prin Flavia (n.r. colega lui de la matinal), cheia de la locuinta ei. Nu le-a dat nicio sansa sa-si repare mariajul. In cele din urma, Razvan s-a intors la ea”, a povestit o sursa apropiata celor doi.


lidia buble razvan simion
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005950 (s)