News Flash:

Cum iti dai seama ce zodie e o persoana, fara sa o intrebi

20 Noiembrie 2017
1395 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop11

Daca vrei sa stii ce zodie este o persoana, nu e obligatoriu sa o intrebi direct. Cu putina atentie, iti poti da seama de acest lucru, analizandu-i comportamentul, limbajul, gesturile. Iata care sunt cele mai evidente semne…

Berbec. Berbecii sunt nascuti sa fie lideri. Dar nu sunt genul de lideri care sa iasa prea mult in evidenta, ci mai degraba conducatorii din umbra. Ei vin cu multe idei, planuri de actiune, dar, in ciuda implicarii lor totale, atunci cand vine vorba de domeniul care ii pasioneaza, sunt persoane destul de linistite, carora nu le place sa fie in centrul atentiei. In plus, un alt semn care poate da de gol un nativ berbec este acela ca intotdeauna isi apara punctul de vedere, chiar si atunci cand cei din jurul sau sunt de parere ca lucrurile nu stau chiar asa cum crede el.

Taur. Taurii sunt in general oameni veseli, oameni care se implica in tot ceea ce fac, foarte dedicati si foarte pasionali. Ii recunosti usor dupa ce ai o conversatie cu ei. Nu se pot abtine sa nu vorbeasca despre familia lor sau despre planurile lor de viitor. Sunt foarte inteligenti si asta ii face sa fie excelenti parteneri de discutie. Majoritatea se dedica domeniilor tehnice, dar, surprinzator, au hobby-uri ce tin de domeniile artistice.

Gemeni. Ei sunt cei mai glumeti nativi ai horoscopului. Jocurile de cuvinte sau glumele acide sunt preferatele lor. Sunt oameni care se adapteaza usor in diverse grupuri, dar prefera intotdeauna compania celor ca ei, care nu se iau prea mult in serios. Gesticuleaza, vorbesc destul de tare, rad foarte mult, iar asta ii face sa iasa in evidenta de fiecare data.

Rac. Aparent timizi, racii sunt persoane care iubesc sa fie in centrul atentiei, chiar daca nu recunosc acest lucru. Foarte atasati de trecutul lor, ei sunt cei care povestesc adesea intamplari din copilarie sau adolescenta. Totodata, pentru ca familia si casa sunt extrem de importante pentru ei, mai devreme sau mai tarziu ii vei auzi vorbind despre decoratiuni interioare, renovari sau reconditionari ale unor obiecte vechi. Sunt inteligenti si calmi, si aproape ca nu se supara niciodata, indiferent de rautatile celor din jur. Desi atunci cand o fac, sansele de a ierta sunt destul de mici…

Leu. Leii sunt sclipitori, din toate punctele de vedere. Ii recunosti dupa mai multe lucruri – gesticuleaza, vorbesc tare, vor sa iasa in evidenta cu orice pret. Adesea se lauda cu ceea ce fac sau cu ceea ce au reusit sa faca, cu toate ca laudarosenia lor nu este ostentativa. Sunt oameni dispusi sa sara in ajutorul oricui, oricand, iar asta ii face foarte iubiti in grupul lor de prieteni.

Fecioara. Chiar daca de cele mai multe ori stau retrasi intr-un colt si par sa analizeze fiecare cuvant al celor din jurul lor, nativii acestei zodii nu sunt deloc timizi. Pur si simplu nu le place sa iasa in evidenta. Daca, intamplator, cei din jur incep sa dezbata un subiect de care sunt si ei interesati, nativii fecioara devin dintr-o data alti oameni – se vede pe chipul lor cat de implicati in discutie pot fi. Foarte pasionati de stiinta si tehnica, ei vor incerca tot timpul sa se autodepaseasca, indiferent de domeniul in care vor activa.

Balanta. Nehotarati prin definitie, nativii acestei zodii pot fi recunoscuti usor dupa miscarile si reactiile lente, aproape intarziate. Ei nu se grabesc niciodata, sunt boemii horoscopului si daca ar putea, ar trai departe de zonele civilizate, in varful muntilor ori pe o plaja indepartata. Cu toate ca sunt foarte inteligenti, de multe ori inteligenta le e umbrita de… lene.

Scorpion. Pasionali si dedicati, scorpionii pot fi recunoscuti dupa determinarea lor. Nu exista nimic sa le stea in cale atunci cand isi doresc ceva. Din pacate, aceasta dorinta de a fi cei mai buni ii poate transforma uneori in oameni rai, dispusi sa treaca peste oricine si orice, pentru a-si atinge scopul. Ii poti recunoaste dupa spiritul critic si dupa inteligenta lor sclipitoare.

Sagetator. Artisti prin definitie, sagetatorii sunt usor de recunoscut dupa subiectele de discutie pe care le abordeaza. Ei sunt cei care intotdeauna vorbesc despre muzica, despre un film bun sau despre o carte care i-a impresionat. Sunt, probabil, nativii care calatoresc cel mai mult, iar destinatiile lor preferate sunt cele exotice, indepartate.

Capricorn. Egocentrist si laudaros, capricornul iese in evidenta chiar si atunci cand nu isi doreste acest lucru. De multe ori, lucrurile cu care se lauda nici macar nu sunt realizate de el, ci de prieteni sau familie. Asta nu inseamna totusi ca nu exista si nativi capricorn care sa nu fie foarte inteligenti si care sa lupte pentru ceea ce isi doresc, fara ajutorul altora. Dar laudarosenia ii va da intotdeauna de gol.

Varsator. Visatori din fire, varsatorii viseaza cu ochii deschisi mai tot timpul. Ii recunosti dupa cum vorbesc – au intotdeauna o multime de planuri, o multime de lucruri de realizat. Dar nu vor lucruri obisnuite, ci mai degraba lucruri foarte greu de obtinut. Pentru ca ei tintesc intotdeauna foarte sus si nu se sperie de nimic.

Pesti. Buni lideri, pestii se remarca prin harnicie si pasiunea cu care actioneaza in fiecare moment. Nu le plac schimbarile, se adapteaza destul de greu la noutati, dar se straduiesc sa fie cat mai buni, in tot ceea ce fac. Pot fi recunoscuti usor dupa ironia fina de care dau dovada, mai tot timpul. Din pacate, standardele lor foarte inalte le pot crea probleme, mai ales in viata privata.


berbec taur taurii gemeni rac
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2030 (s) | 32 queries | Mysql time :0.021096 (s)