News Flash:

Cum isi exprima fiecare zodie dragostea

10 Decembrie 2017
954 Vizualizari | 0 Comentarii
Horoscop Minerva 16 22 octombrie 2016 1024x725

Toata lumea este diferita si una dintre caile prin care vedem aceste diferente se manifesta in semnele noastre zodiacale.

Iata cum zodiile au actiuni diferite atunci cand isi exprima dragostea:

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Berbecul este primul si cel mai curajos dintre semnele de pe aceasta lista. Ei tind sa fie lipsiti de umor, dar nu va faceti griji, sunt foarte distractivi.

Cand flirteaza folosesc sarcasmul si te face sa te simti prost. Dar nu-l lua prea personal. Cu un Berbec, acestea sunt semne bune.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Taurul tinde sa fie foarte sinceri cu sentimentele lor, nu pur si simplu spunand ca te plac, ci si de ce.

Ei tind sa gaseasca lucruri specifice despre tine pe care le adora. Poate ca nu te complimenteaza foarte des, dar nu-ti face griji. Inca mai te iubesc.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Gemini sunt uneori incapatanati, dar totusi distractivi pentru cei din jur. Chiar daca ei nu va pot gasi interesant romantic, ei nu se impotrivesc unui mic prieten sau prietenos flirteaza.

De multe ori vor spune ca te plac. Lor nu le pasa prea mult de o prietenie serioasa.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Racul este cel mai romantic semn zodiacal. Vorbesc despre romantismul vechi. Ii place sa trimita flori si cadouri si sa scrie declaratii de dragoste.

Ei sunt cei care iti amintesc ziua de nastere, ziua de nastere a parintilor tai, chiar si ziua de nastere a iguanei de companie. Sunt cam nebunatici.

Leu (23 iulie – 22 august)

Leii sunt oameni foarte indrazneti, pasionati si dominanti.

Ei au tendinta sa devina putin posesivi, deci daca prietenia ta este platonica, poate ar fi necesar sa stabilesti periodic limite.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Fecioarele sunt oameni meticulosi. Ei au tendinta de a deveni putin mai posesivi cu persoana iubita.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie) Scorpionii sunt ca focul in aproape orice fel. Ei iti spun exact ce gandesc si se simt si se bucura de conversatii profunde, filosofice cu oamenii carora le pasa cel mai mult.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie) Sagetatorii sunt prietenosi si afectuosi. Ei vor sta aproape de tine, te vor imbratisa, te vor atinge, chiar iti vor da un umar pe care sa te sprijini. Ei doresc cu adevarat sa le simta prezenta celor pe care ii iubesc cel mai mult.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie) Capricornii sunt rabdatori si uneori timizi. Ei nu se deschid oamenilor la fel de usor cum ar face un Pesti, de exemplu. Cand ei te plac, o vor exprima intr-un mod logic. Ei vor arata aprecierea pentru ideile si sfaturile tale si de cele mai multe ori nu vor asculta ceea ce are de spus altcineva. Va trebui sa te uiti mai atent pentru a vedea formele lor de iubire.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie) Varsatorul este cel mai neconventional al semnelor zodiacale. E greu de anticipat care sunt gandurile sau actiunile. Cu cat ei te plac mai mult, cu atat mai nebuni sunt in preajma ta. Ei se exprima adesea cu daruri, cum ar fi calatorii aleatorii pe drumuri ciudate.

Pesti (19 februarie – 20 martie) Pestii sunt fara indoiala unul dintre semnele cele mai sensibile si mai romantice si nu o ascund bine. Pestii sunt romantici si tind sa scrie poezii pentru iubitele lor si sa inrameze poze foto cu ei. Pestii isi daruiesc si inima pentru persona iubita.


berbec rac leu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1248 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005840 (s)