News Flash:

Cum explica Simona Halep eliminarea rusinoasa de la Roland Garros

28 Mai 2015
1192 Vizualizari | 0 Comentarii
simona halep australia
Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 mondial si favorita 3, a declarat ca sportiva croata Mirjana Lucici-Baroni a jucat mai bine in meciul castigat, scor 7-5, 6-1, miercuri, la Roland Garros, subliniind ca trebuie sa accepte situatia si sa mearga mai departe.
"Ea a jucat mai bine astazi....Trebuie sa accept situatia si sa merg mai departe. Inca visez sa fac multe lucruri in cariera. Daca am pierdut astazi, nu inseamna ca nu pot juca", a declarat Halep, conform site-ului competitiei franceze.
Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, finalista ultimei editii a French Open, a fost eliminata, miercuri, in turul al doilea al turneului de la Roland Garros, fiind invinsa, cu scorul de 7-5, 6-1, de croata Mirjana Lucici-Baroni, locul 70 WTA, dupa un meci de o ora si 11 minute.
In urma acestui esec, Halep poate cobori pe locul 5 WTA.
Romanca nu avea o amintire placuta cu sportiva croata, in varsta de 33 de ani. Si anul trecut, in turul 3 al US Open, Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2 atunci, a fost invinsa, cu scorul de 7-6 (6), 6-2, de Lucici-Baroni, care venea din calificari, aceasta fiind singura lor intalnire anterioara.
Eliminarea in turul 2 la French Open este cel mai slab rezultat al Simonei Halep la un Grand Slam, de la editia 2013 a turneului de la Wimbledon.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007097 (s)