News Flash:

Cum dai jos 50 de kilograme - Secretele femeilor care au slabit radical

29 Aprilie 2018
913 Vizualizari | 0 Comentarii
slabit

In urma procesului de slabire, ca urmare a modificarilor survenite la nivelul metabolismului, organismul arde mai putine calorii decat in conditiile in care nu ai tinut o cura de slabire. Cu alte cuvinte, organismul incearca din rasputeri sa acumuleze din nou kilogramele pierdute.

Lupta impotriva kilogramelor in plus nu ia sfarsit niciodata, este de parere Lindsey Briand, o femeie care a slabit aproximativ 50 de kilograme si a reusit sa le tina departe timp de 15 luni.

"Este o calatorie constanta de reevaluare a dietei si rutinei de exercitii, in care iti dai seama ce functioneaza pentru corpul tau si stilul tau de viata."
Cu toate ca este dificil, Lindsay si alte femei reusesc sa dea jos zeci de kilograme si sa isi mentina silueta supla pe termen lung. Iata cateva dintre secretele care le ajuta in lupta impotriva kilogramelor in plus.


Isi redenumesc cantarul
Acest instrument este, in acelasi timp, un prieten foarte bun al femeilor care vor sa slabeasca, dar si un inamic de temut, intrucat iti ofera motivatie atunci cand numarul kilogramelor scade, dar te demoralizeaza complet atunci cand stagneaza sau iti confirma ca eforturile tale nu fac decat sa atraga kilograme in plus.
Sara Kaplan a slabit 68 de kilograme si isi aminteste ca si-a botezat cantarul "cutia neinteligenta", pentru a-l transforma intr-un obiect lipsit de putere. In plus, Sara se cantareste numai o data pe luna. "Ma educ sa ma iubesc asa cum sunt, iar asta nu depinde de o cifra de pe cantar."

Nu intreaba niciodata "Ce mancam la cina?"
De ce? Pentru ca planifica tot timpul ce vor manca. Planificarea este cheia succesului in orice cura de slabire.
"Daca merg in bucatarie si nu stiu ce voi manca, e loc destul pentru eroare", spune Jenny Jahn-Hudec, care a slabit 50 de kilograme si le-a tinut departe timp de mai bine de un an.

Iau o pauza de la banda de alergare
In schimb, pentru a avea succes in ceea ce priveste procesul de slabire, femeile care au reusit sa dea jos zeci de kilograme recomanda exercitiile ci greutati in locul alergarii pe banda, intrucat ard mai multe calorii. Cand construiesti masa musculara, arzi calorii si cand nu esti la sala.


Niciun aliment nu este eliminat complet
Linsay Briand nu crede in "scapari" alimentare in timpul dietei, pentru ca nu se gandeste la regimul de slabire ca la o colivie din care nu ai voie sa iesi sub nicio forma. Daca are pofta sa manance un strop de ciocolata, o va consuma fara a se simti vinovata.

Petrec o zi pe canapea
Organismul nu reactioneaza bine la un program intensiv de exercitii. Chiara Gravell a slabit aproape 70 de kilograme si a reusit sa se mentina tima de mai bine de patru ani de zile. Femeia sustine ca o zi de pauza este mai importanta pentru procesul de slabire decat orice alte eforturi in acest sens.
Este important sa iti lasi organismul sa se regenereze, sa isi reincarce bateriile.

Tin aparatul foto aproape
Inainte de a slabi Sara Kaplan nu voia sub nicio forma sa apara in fotografiile de familie. In prezent, insa, Sara posteaza in fiecare zi cate un selfie pe blog sau pe Facebook. Este, spune ea, o tehnica esentiala pentru a reusi sa te simti bine in pielea ta si a fi motivata sa lupti in continuare.

Pacalesc plictiseala

Daca mananci aceleasi preparate, alergi pe acelasi traseu si faci aceleasi exercitii la sala de forta, la un moment dat te plictisesti, inevitabil. Astfel, plictiseala si nu lipsa de motivatie te va face in cele din urma sa renunti la dieta. Jahn-Hudec aduce varietate in viata de zi cu zi, fie ca este vorba despre o reteta noua sau un exercitiu inedit.

Nu le e sete niciodata
Ai auzit de multe ori ca trebuie sa bei mai multa apa si nu degeaba! Patricia Barrow, care a slabit peste 100 de kilograme si s-a mentinut timp de mai bine sase ani, se hidrateaza constant, folosind trucuri precum apa combinata cu fructe sau ierburi proaspete. Printre preferatele ei se numara combinatia de apa cu lamaie, castravete si menta, dar si cea de apa cu diferite fructe de padure si menta.

sursa: feminis


metabolismului kilogramele pacalesc plictiseala
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004607 (s)