News Flash:

Cum cureti masina de spalat fara produse chimice

11 Octombrie 2017
1181 Vizualizari | 0 Comentarii
masina de spalat
Multi oameni au tendinta de a folosi produse cu continut chimic pentru a curata baile sau masinile de spalat. In acest articol vrem sa va prezentam cateva sfaturi interesante si extrem de utile care va vor ajuta sa igienizati baia, iar cea mai buna parte este ca nu te costa o avere. Nimanui nu ii place sa curete baia, dar acest lucru trebuie facut. Asadar aceste trucuri te vor ajuta sa termini treaba mai rapid si mai usor.

Masina de spalat: Adauga o cana de otet in cuva si porneste masina la 90 de grade. Opriti masina dupa cateva minute si lasati sa stea asa timp de o ora. Rezultatele te vor uimi.
Sarea de lamaie - Pentru o masina de spalat cu o capacitate de 3,5 kg rufe este necesar sa folositi 4 pliculete cu sare de lamaie. Pentru o capacitate mai mare mariti doza. Se pune sarea de lamaie in compartimentul pentru detergent. Fixati masina pentru un ciclu de spalare la temperatura maxima. Se poate folosi chiar sucul natural de la lamaie. Acesta curata petele de rugina, igienizeaza si improspateaza interiorul masinii.
Solutia de otet. Incalzeste bine un litru de otet alb, dar nu in clocot, pe care o versi in cuva de spalat. Adauga un plic de bicarbonat de sodiu si porneste masina la cel mai scurt timp si temperatura maxima.

La finalul tratamentului, interiorul masinii de spalat va fi perfect igienizat, dezinfectat si lipsit de orice mirosuri.
Iata cateva sfaturi utile care va pot ajuta:
Dusul: Daca doriti sa dezinfectati capul de dus si sa il faceti curat si stralucitor din nou,trebuie sa turnati o ceasca de otet de mere intr-o punga de plastic si o banda de cauciuc. Introduceti capul dusului in punga si fixati-l cu ajutorul benzii de cauciuc. Asigurati-va ca dusul este bine scufundat in otetul de mere.
Chiuveta: Pentru a curata chiuveta trebuie sa amestecati putina zeama de lamaie cu bitartrat  de potasiu sau bicarbonat de sodiu. Aplicati aceasta solutie pe o periuta de dinti veche si curatati chiveta. Dupa curatare,clatiti cu apa.

Cada: Pentru a curata cada cu usurinta trebuie sa utilizati sare de mare si grapefruit. Taiati grapefruitul in jumatate si inmuiati jumatatile in sare de mare, apoi frecati cada.In cele din din urma spalati cu apa.
Toaleta: Pentru a curata toaleta si pentru a elimina toate mirosurile urate, trebuie sa pregatiti un amestec de otet de mere,suc de lamaie si bicarbonat de sodiu, apoi turnati amestecul in toaleta.
Podeaua si faianta: Tot ce trebuie sa faceti este sa pregatiti un amestec dintr-o lingurita de detergent de vase, 1/2 cana bicarbonat sodiu si un sfert de cana peroxid de hidrogen, apoi curatati podeaua si gresia din baie.

sursa: sanatatea

masina otet alb clocot dusul chiuveta cada toaleta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1238 (s) | 32 queries | Mysql time :0.009745 (s)