News Flash:

Cum convingi o femeie matura sa faca amor cu un barbat tanar

3 Martie 2016
1534 Vizualizari | 0 Comentarii
frigida2
Intalnim tot mai des acest termen de “prieteni cu beneficii”, tot mai multi pledeaza in best friends dar ce se se intampla in asternuturi ramane doar in asternuturi.
Tot mai multi tineri incearca sa castige prietenia unei femei mai in varsta, mai experimentata. Pragul de perfectiune in viziunea tinerilor este intre 6 si 10 ani diferenta.
Cum convingi o femeie matura sa intretina relatii sexuale cu un pustan?
Suna incitant, dar pentru multe femei suna a lipsa de experienta. Femeia cauta experienta, cauta partida perfecta, iar in viziunea lor un “tinerel” nu le poate oferii acest lucru.
Este o gandire foarte gresita tocmai de aceea revenim la titlu. Un pustan ii va castiga increderea femeii, tocmai pentru ca si-o doreste foarte mult aproape. Acesta ii va deveni atat confident cat si prieten. Un pustan care vrea sa obtina aceste lucruri de la o femeie matura doar asculta, nu da sfaturi, nu pune intrebari. Devine exact ceea ce femeia matura cauta, un soi de plastelina, in sensul bun spus evident, pe care sa o poata modela dupa bunul ei plac, scrie lyla.ro.
Un pustan nu numai ca va fi mult mai bun la pat, acesta va da orice sa te satisfaca, va face asa incat ca placerea sa o simti tu, chiar daca poate el se va sacrifica.
Il incita sexualitatea ta, maturitatea ta, dezinvoltura ta, modul relaxat de pune problema, indiferenta cu care il tratezi si lipsa de responsabilitate pe care o acorzi relatiei voastre.
Un pustan va fi prietenul cu beneficii de care ai nevoie. El vine oricand il chemi, la orice ora, in orice moment, gata sa iti satisfaca toate fanteziile.
In societate pledeaza ca bunul prieten, ca cel care nu face, nu stie si nu spune nimic. Pustanul va tine atat de mult in secret relatia dintre voi, din teama ca te va pierde.
Prieteniile cu beneficii sunt din ce in ce mai dese, atat in randul tinerilor cat si in randul persoanelor mature. Cert este ca secretele sunt incitante si de cele mai multe ori ele sunt sarea si piperul de care aveai nevoie.

best friends asternuturi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1290 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006408 (s)