News Flash:

Cum comenteaza sefa ICCJ atacurile lui Traian Basescu

7 Aprilie 2015
1170 Vizualizari | 0 Comentarii
Presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ), Livia Stanciu, raspunde atacurilor fostului sef al statului Traian Basescu, spunand ca acestea fac ca Romania sa piarda credibilitate si ca ”foarte rar” ea s-ar putea lasa intimidata de reactii ale unor politicieni.
Intrebata, marti dimineata, despre atacurile lansate la adresa sa de catre fostul presedinte Traian Basescu, Livia Stanciu a spus ca acestea nu fac altceva decat sa descalifice Romania ca tara, iar la acest lucru ar trebui sa se gandeasca politicienii care uneori isi exprima puncte de vedere iresponsabile cu privire la activitatea magistratilor.
”Aceste atacuri nu fac altceva decat sa ne descalifice ca tara, sa ne faca sa pierdem din ce in ce mai mult in credibilitate ca tara din partea altor state si cred ca la acest lucru ar trebui sa se gandeasca toti cei care, indiferent ca vorbim de oameni politici sau cei care, intr-o forma sau alta, isi exprima puncte de vedere, uneori de-a dreptul iresponsabile cu privire la activitatea magistratilor. Foarte rar, si cred ca veti vedea, ca presedintele Inaltei Curti - si aici, sigur, vorbesc in nume personal - m-as lasa intimidata de reactii ale unor politicieni vizavi de activitatea pe care o desfasoara judecatorul Livia Stanciu”, a spus presedintele ICCJ, la intrarea in sediul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).
Intrebata cum comenteaza afirmatiile lui Traian Basescu, potrivit carora nu o suna nici pe ea si nici pe altcineva ”din sila”, Stanciu a raspuns: ”Nu vreau sa intru in acest gen de dialog. Asa cum am spus-o si in perioadele anterioare, nu m-a sunat presedintele statului, nu inteleg de ce ar trebui sa ma sune acum”.
Mediafax.ro 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1112 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004600 (s)