News Flash:

Cum comenteaza Dancila scandalul din PSD intre Dragnea si Firea

7 Septembrie 2018
797 Vizualizari | 0 Comentarii
danc2

Premierul Viorica Dancila a anuntat, vineri, ca nu a discutat pana acum cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, dupa ce Gabriela Firea a spus ca a cerut demisia ministrului de Interne dupa semnalele primite de la Bruxelles prin comisarul Corina Cretu, precizand insa ca o va face.
"Cu domnul Junker nu am vorbit inca. Dupa cum stiti, am avut o vizita in Spania unde m-am intalnit cu omologul meu spaniol, dar si cu regele Spaniei. M-am intors azi noapte, am venit aici, dar voi discuta cu domnul presedinte Junker nu in ideea de a scuza pe cineva, de a abroga (absolvi - n.r) pe cineva despre vreo vina, si de a ruga ca sa lasam ca rezultatele anchetei sa fie cele care ne fac sa credem intr-o directie sau in cealalta", a declarat Viorica Dancila, in cadrul unei vizite vineri in Arges.

Sambata, liderul PSD, Liviu Dragnea, anunta ca premierul Viorica Dancila il va suna luni pe presedintele CE, Jean Claude Juncker, dupa ce Gabriela Firea a spus ca a cerut demisia ministrului de Interne, dupa semnalele primite de la Bruxelles prin comisarul Corina Cretu. "Dna Viorica Dancila luni il va suna pe presedintele Juncker ca sa discute aceasta problema. O s-o sun si pe dna Corina Cretu. Cred ca trebuia sa vorbeasca in primul rand cu dna prim-ministru, din cate stiu eu”, a declarat presedintele PSD, Liviu Dragnea.

Anterior, primarul Gabriela Firea spunea ca a cerut demisia lui Carmen Dan de la Ministerul de Interne, dupa semnalele primite de la Bruxelles prin comisarul european Corina Cretu. "Trebuie sa va explic contextul. Eu am luat cuvantul si le-am transmis colegilor mei faptul ca am vorbit ieri cu Corina Cretu, comisar european, care mi-a relatat o discutie cu domnul Juncker si colegii sai, faptul ca acestia si-au exprimat ingrijorarea fata de situatia politica din Romania si situatia din 10 august, faptul ca nu e apreciat de alte state europene, apreciind ca interventia jandarmilor a fost corecta paana la un punct in are avea loc apararea cladirii Guvernului. Nu au fost de acord ca manifestantii care nu au fost violenti au suportat gaze lacrimogene si erau de ajuns alte masuri mai blande. Practic extragerea celor care aruncau in jandarmi", a spus Gabriela Firea.


liviu dragnea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1236 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004697 (s)