News Flash:

Cum arata sotia marelui regizor Cristian Mungiu

1 Iulie 2016
3264 Vizualizari | 0 Comentarii
mungiu2
Cristian Mungiu este unul dintre cei mai apreciati regizori romani, filmele sale fiind premiate la festivalurile internationale. Cel mai recent succes al lui Mungiu a fost, zilele trecute, la Cannes, unde a primit premiul pentru regie cu filmul“Bacalaureat”.
Regizorul apare pe covorul rosu al marilor manifestari cinematografice mereu, langa actritele care joaca in filmele sale. Putina lume insa stie ca Mungiu este casatorit de 25 de ani cu Izabela, pe care a cunoscut-o pe vremea cand statea la Iasi. Amandoi erau colegi, lucrau la “Opinia Studenteasca” si scriau amandoi articole despre moda pe care le semnau Mark.
Intr-un interviu mai vechi pentru Ziarul de Iasi, mama regziorului povestea ca Mungiu a picat in primul an in care a dat la Regie, din cauza Izabelei, de care era indragostit pana peste cap. "Visa sa devina regizor inca dinainte de '89, dar in perioada aia nu se putea face regie decat daca aveai pile mari. Dupa ce a terminat Literele, s-a inscris, in sfarsit, la facultatea dorita. Dupa prima proba, cei din comisie i-au spus ca il vor chema la cea de-a doua proba. Insa el, pentru ca nu mai putea de dor pentru gagicuta lui, s-a intors la Iasi. A doua zi ar fi trebuit sa fie prezent si... a cazut in primul an, din dragoste", a declarat Maria Mungiu. 
Izabela Coman a devenit in scurt timp sotia lui Cristian Mungiu, astazi ea fiind consultant de imagine, si mama a doi baieti.

Galerie Foto

sotie_mungiu
cristian mungiu mungiu cannes bacalaureat
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1331 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007168 (s)