News Flash:

Cum arata noul guvernul PSD

13 Decembrie 2016
1937 Vizualizari | 0 Comentarii
Eugen Teodorovici
Potrivit unor surse citate de Romania TV se duc negocieri intense pentru formarea viitorului Guvern: se fac aliante si se impart functii. Vezi mai jos lista cu ministrii care ar putea face parte din viitorul Guvern.

Rovana Plumb ar urma sa fie Ministrul Muncii, avand in vedere ca s-a ocupat de portofoliul programului de guvernare pe care PSD l-a prezentat in campania electorala, transmite Romania TV.

Copresedintele ALDEDaniel Constantin, ar fi cel care ar ocupa functia de ministru al Agriculturii, mai ales dupa ce social democratii au anuntat ca vor o alianta cu formatiunea condusa de Tariceanu.

Mihai Tudosevicepresedintele PSD, ar putea fi ministrul Economiei. El a ocupat aceasta functie si in Guvernul Ponta.
Mihai Fifor, un apropiat al lui Liviu Dragnea, cel care conduce acum Consiliul National al Partidului, ar ocupa ministerul Transporturilor.

Eugen Teodorovici, si el fost ministru al Guvernului Ponta, ar putea fi ministrul Fondurilor Europene.

Ionut Vulpescu ar fi putea fi ministrul Culturii, iar Eugen Nicolicea, proaspat intors in PSD, ar urma sa ocupe functia de ministru pentru Relatia cu Parlamentul.

Georgian Pop, si el un membru PSD important, ar putea ocupa ministerul Comunicatiilor, iar Gabriel Petrea, Ministerul Tineretului si Sportului.

De asemenea, Gabriel Vlase, un alt vicepresedinte al partidului, s-ar putea regasi la Ministerul de Interne.


Copresedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat, luni, ca partidul pe care il conduce va avea o reprezentare in viitoarea coalitie de guvernare, alaturi de PSD, iar cele doua formatiuni politice vor negocia un program comun de guvernare.

rovana plumb copresedintele alde daniel constantin mihai tudose pop
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006230 (s)