News Flash:

Cum arata noul Duster care va fi prezentat in premiera mondiala pe 12 septembrie, la Salonul Auto de la Frankfurt

30 August 2017
1229 Vizualizari | 0 Comentarii
dacia duster 3
Noul Duster va fi prezentat in premiera mondiala pe 12 septembrie, in cadrul unei conferinte de presa care va avea loc la Salonul Auto de la Frankfurt, masina avand un design exterior complet nou si schimbari majore la interior, anunta compania .
Partea frontala se remarca prin calandrul specific, incadrat de blocuri optice ample care accentueaza latimea perceputa a vehiculului, o noua semnatura luminoasa care integreaza un ansamblu LED repartizat in trei segmente, precum si prin scutul amplasat in partea inferioara a barei frontale un element de protectie, de culoare crom satinat, care subliniaza estetica de off-roader veritabil.
Din profil, noul Duster prezinta flancuri pronuntate care consolideaza impresia de robustete, un parbriz pozitionat cu 100 mm mai in fata si mai inclinat in comparatie cu cel al modelului actual, fapt care sporeste senzatia de spatiu disponibil la interior, bare de pavilion cu un design modern dispuse in prelungirea liniei parbrizului, jante din aliaj de 17 inch si pasaje ale rotilor puternic evazate.
Partea din spate se remarca prin bosajele din partea superioara a aripilor spate si blocurile optice amplasate in extremitatile caroseriei, incadrand un hayon marcat de linii orizontale.
La noul model au lucrat, mai bine de doi ani, inginerii francezi si romani, arata Ziarul Financiar. Duster se vinde nu doar in Europa, ci si in Rusia, India, Africa si America de Sud, Informeaza Ziarul Financiar.
„Pentru Dacia am ales o imagine germanica, robusta si rationala. Dacia este o masina mare la un pret mic. De partea cealalta, Renault are o imagine latina si un design senzual”, a spus Van Den Acker, designerul-sef al Grupului Renault.
Duster reprezinta de ani buni peste jumatate din productia uzinei de la Mioveni si chiar in ultimul an al generatiei actuale merge spre 60% din total. Duster este cel mai scump model produs de Dacia si singurul care se fabrica pentru Europa doar in Romania.
Pentru designul noului Duster au concurat centrele regionale ale Renault din Brazilia, Romania si India, iar designul final a fost realizat in Romania. Designul primei si celei de-a doua generatii apartine lui Erde Tungaa, de origine mongolez. Tot el a mai participat si la proiectarea modelelor Logan si Sandero din noua generatie. Mediafax.ro

Galerie Foto

dacia_duster_1
noul duster duster tungaa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005628 (s)