News Flash:

Cum arata noua cucerire a lui Liviu Varciu

10 August 2016
1656 Vizualizari | 0 Comentarii
Liviu Varciu1
Cu toate ca in cariera a avut mereu succes, iar fanele suspina dupa el de ani de zile, Liviu Varciu a avut parte de ghinion in relatiileamoroase. Dupa ce s-a despartit de femeia care i-a daruit o fetita, pe Carmina, cea mai mediatizata relatie a lui a fost cea cu Adelina Pestritu. Cu toate ca au ajuns si in fata altarului, cei doi s-au despartit, iar Adelina si-a refacut viata alaturi de Speak.

Nici Liviu Varciu nu a stat insa degeaba! A jelit o perioada fosta relatie, a trimis niste intepaturi din gelozie, insa si-a revenit. Apoi, desi multi l-ar vedea alaturi de Nicoleta Nuca, zburdalnicul cantaret si prezentator pare ca traieste acum tot ceea ce nu a putut face in timpul relatiilor serioase. Pentru Liviu, a devenit un obicei ca aproape saptamanal sa schimbe cate o cucerire, mergand la agatat pe litoral inclusiv cu Dani Otil, alt burlac dezamagit de o bruneta. 

Insa, se pare ca Liviu Varciu este la fel de iute la manie pe cat este de pasional inrelatiile amoroase, deoarece atunci cand paparazzi l-au fotografiat pe litoral alaturi de o domnisoara ce parea sa fie absorbita complet in mrejele seducatorului Don Juan, acesta si-a pierdut cumpatul imediat ce a observat ca este urmarit si, dupa ce a pasat-o rapid pe noua iubita in bratele unui tovaras de incredere, s-a indreptat spre obiectivul camerei si a aratat ambele degete mijlocii, cu zambetul pe buze.

Chiar si dupa ce a fost contactat, Liviu a reactionat destul de agitat, rezumandu-se la un “nu comentez” atunci cand a auzit intrebarea legata de identitatea celei care si-a expus trupul zvelt si costumul de baie de un albastru electric printr-o rochita sexy, transparenta, din dantela neagra. Cu toate ca partenera sa a preferat o tinuta deosebita, Liviu a apelat la vechiul truc cu etalarea "bustului gol", alegand sa poarte doar o pereche de pantaloni scurti, slapi si niste ochelari de soare, pentru a nu fi probabil deranjat de razele arzatoare atunci cand o privea pe cea pe care o tinea strans in brate.

Galerie Foto

liviu_varciu_plimbare
liviu varciu amoroase adelina pestritu cucerire asional relatiile
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1254 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006008 (s)